reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny jak tesknicie za slonce to zapraszam do siebie [emoji1]

Tutaj w es pelno kobiet w ciazy sie opala. W zeszlej ciazy tez sie troche opalalam i plamy nie wyszly. Wiadomo ze nie przesadzam ze sloncem ale chce sie pozbyc tej trupiej bladosci pozimowej. Pozniej to juz chodzac w letnich ciuchach kolor zlapie ale na poczatek musze troche polezec.

Moj enek nie za bardzo lubi dotykac mojego brzucha. W pierwszej ciazy tez tak mial. Trudno... Nie bede go na sile zmuszala.

Cinamona mój mam wrażenie że podobnie. Tak z raz dziennie dotknie ale chyba robi to dla mnie [emoji4] Dziś po tym jak poczuł kopniaka od razu wrócił do swoich zajęć. Myślałam że wzbudzi to w nim jakieś emocje i będzie chciał jeszcze. No trudno [emoji4]

Cinamona uwazaj z tym zapraszaniem, bo jak ci do domu zjedzie 30 kobiet to co ty biedna zrobisz:-) i jeszcze jedno ważniejsze czym ty je nakarmisz:-D:-D:-D
Moj znowu dotyka mi brzucha ale ja jakos nie lubię :-\ chwile mu dam ale nie za długo. Wiem dziwna jestem:p

Co do brzucha o u mnie sie zaczął 18t i jeszcze nic nie czuć wiec czekam cierpliwie :D a dotykanie Hm moj wogole nie ma jakiejś ekscytacji.. Ogólnie jak dzień w dzień mnie widzi to mówi ze "ale ci brzuch rośnie" albo "ale juz brzuch duży" a z dotykaniem to jak idziemy spać to dotknie albo da "buziaka na dobranoc" i tyle..

Jak to co bedziemy jesc? Granole na sniadanie, quinoe na obiad, a na deser torty :-)

Zazdroszcze slonecznej pogody, u nas dzis szaro i ponuro, i nie zapowiada sie nic lepiej na swieta. Jedyne pocieszenie, ze okien nie musze myc, bo i tak pada, hahaha. No i upolowalam dzis szparagi, wlasnie siedza w piekarniku, mniam!
Polowanie na ubranka dopiero po polowkowym, juz sie nie moge doczekac.

A jutro spimy godzine krocej. Ja to sobie tak tlumacze od kilku lat - w koncu maluchy wstana pozniej w niedziele :-)

Przebudzilam sie na siku i zasnac juz nie moge. Niby 7.40 ale wg starego czasu to godzina mniej... Bede padnieta w ciagu dnia no ale zasnac nie moge.

Jak ogladalam wczoraj wieczorem film to bak czesto kopal. Nie wiem czy z entuzjazmu czy z nudy [emoji12] ale film fajny wiec chyba mu sie podobalo[emoji1]

reklama
Witam ;)

Lepsza nocka ..tzn nie bylo miliona pobudek. Poszlam spac przed polnoca a o 5 starego czasie Emis sie obudzil pierwszy raz apotem znowu o 6.30 i juz koniec spania...

Dzis do zrobienia dwa ciasta na zamownienie a w nocy myszka miki i literki dla kolezanki synka bo jada do pl urodzinki robic i chce figurke ode mnie ;) troche na ostatnia chwile bo potrzebuje jutro odebrC... nie wiem jak to dowiezie.. hm

2 dni... dwa... 2...dwa !!!

Do góry