reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Olka kciuki sa !! Gdzie te dziewoje sie tak spiesza!!

Akuku 24ego mielismy pierwsza rocznice odejscia naszego aniolka...

Dziekuje wam za odpowiedzi w kwestii klucia :*

reklama
Ola, kciuki są!

O masakra, jutro chyba nie będę mogła się ruszać. Spotkałam się dzisiaj z koleżankami na spacer i obiadek. Zrobiłyśmy 4 km (niech żyje bulwar w Gdyni!) i nogi wchodzą mi w pewną szlachetną cześć ciała. Potem z 1,5h siedziałam przy stole i plecy już mi krzyczą. A jeszcze na 19 ćwiczenia ze szkoły rodzenia :). Ale dobrze, ostatnio jakaś mało ruchawa byłam :)

Co do rożków chcę kupić z tej strony: Rożek Minky Dwustronny Becik Otulacz 75x75cm Mata (5005841396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Szare-grochy/mięta, I mam upatrzony też ochraniacz na łóżeczko szary w grochy. A kocyk bym chciała Komplet Pościeli Minky 40x50cm 100x135cm Kocyk (5074684659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolorowe sowy/mięta :)

Jej Ola zaciskaj nogi!!! No co te córeczki tak się spieszą? Ciotki chcą je zobaczyć ale dopiero w sierpniu!

Ja dziś padam na ryjek najpierw gin potem lekarz z niunka pozniej zakupy i w sumie od 10 caly czas za kółkiem. A teraz leżę bo mnie kluje w środku:-(

Olka trzymam kciuki aby małe jeszcze pchać sie na świat nie chciały :)

Kasietta też ogladam tego sptrzedawce i planuje od niego cos kupić. Narazie z allegro zamówiłam osłonki na łózko w sowy w kolorach biało niebieskich i poduche do spania dla siebie, ale to z innej stronki

Hej dziewczyny, ja dziś po wizycie. Mam skierowanie do endykrynologa, bo na tescie glukozy wyszlo ze po godzinie miałam niższy cukier niż na czczo i kazali mi to sprawdzić. Mała waży 733 g i wszystko anatomicznie z nią dobrze:) Nie chciała za bardzo pokazać buźki bo rękę ciagle do buźki pchała. ale mam filmik z USg. Taki piekny nosek i usteczka, rączki i stópki. Cudo moje:)

Olka, trzymam kciuki.
Ja w poniedziałek dostaję maszynę do szycia i sama będę szyła kocyki z minky, pościel i ochraniacze. Tylko musze jakieś ładne materiały znaleźć.
Ah i byłam w poniedziałek u okulisty - i wzrok mi sie poprawił!

reklama
Olka trzymam kciuki &&& zeby jeszcze maluchy posiedzialy gdzie powinny :)

O widzisz kruszka bo nie wiedzialam wogole na co i po co to.. A to nie to samo co jest np w niektórych jogurtach np tych małych do picia bo mi sie cos kojarzy? A co np z takimi butelkami co tam jest woda i cos tam i ileś tak wlasnie probiotyków? U nas takie cos mozna w sklepie kupić ale ostatnio jeden wylałam jakis kokosowy bo był niedobry strasznie..

Lucalew dzieki za wyjaśnienie.. Zastanowię sie nad tym albo lekarza za pytam.. Wogole nawet jak pytałam tu lekarza o ten magnez to oni "nie widza związku"... Ale ja tam pije rozpuszczalny zwykły co któryś dzień z plussza a jakby mnie cos bardziej bolał brzuch to wtedy moze tabletki a tak to nie jest zle..

Do góry