reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziekuje Wam kochane za kciuki. Dalej sa nam bardzo potrzebne bo skurcze wychodza na ktg. Po lekach nie sa juz bolesne ale zle ze w ogole sa. Dziewczyny waza po 1000g z haczykiem wiec rosna ladnie. Szyjka zamknieta 3cm wiec mam nadzieje, ze uspokoi sie macica i dotrwamy do bezpiecznego tygodnia.

Zuzzi a nic poza mdlosciami ci nie dolega?

reklama
Zuzzi mialam mdlosci ale juz zapomnialam co to takiego. Wspolczuje bardzo. Pij wode z cytryna, imbirem. Zjedz krakersy, cos lekkostrawnego. Ale pij chociaz. Trzymam kciuki oby szybko przeszly.

Olka - leż, nogi ściskaj.... kiedy się zaczyna bezpieczny tydzień w ciąży bliźniaczej?
Natka - odpoczywaj!
Zuzzii - słyszałam że na początku trzeciego trymestru mogą wrócić dolegliwości charakterystyczne dla pierwszego... ja też się gorzej czuję i z dnia na dzień spada mi kondycja...

U mnie dziś studniówka :D
tyle jeszcze muszę kupić!!! :D

Zuzzi kurcze slyszalam ze sa mdlosci jak dziec nacidka czy kopie żołądek? Ale Ty nic nie jesz.. zadzwon na ip i podpytaj co robic ?

Ola szyjka zamknieta i tu duzy plus. A macica sie juz uspokaja wiec no musi sie uspokoic!

Beatko ratuja juz dzieci z waga 600g nawet ale najlepiej doczekac do 32 tyg.choc wiem ze juz z 26 tyg ratuja dzieci.
Teeaz kazdy dzien na wage zlota.

Dziękuję za odpowiedzi [emoji8]
Więc tak:
Olka nic więcej mi nie dolega.
Lucalew dzięki za radę. Właśnie jem biszkopty i pipijam herbatą z imbirem (5%) i miodem. Po długim weekendzie kupię jakąś mocniejszą.
Blerka u mnie to nie nawrót bo wcześniej nie miałam ani razu. Właśnie dlatego mnie to niepokoi.
Akuku mnie dwa razy Junior obudził ostatnio właśnie robiąc fikołki i mi było niedobrze przez to ale to max 1 godzinę więc teraz jest to dziwne. Jutro jak nie przejdzie to mąż zawiezie mnie na nocną i świąteczną opiekę zdrowotną. Obyśmy tam nic nie złapali [emoji6]
Wiem, że mój problem przy Waszych to mały miki, ale wiedziałam, że mogę liczyć na pomoc u poradę z Waszej strony. Dziękuję [emoji8]

Olka trzymaj sie! Dziewczyny już mają całkiem całkiem wagę, ale nie siedzą. Dobrze czytałam, że dostałas sterydy? Wierzę, że się uspokoi.

Zuzzi mnie się wydaje tak jak Akuku, że młodzieniec kopniaczkami podrażnia Ci żołądek.

Natka trzymaj sie!

reklama
Zuzzi najlepiej swiezy imbier kup i zetrzyj na tarce albo wsadz kawalek do siteczka u zaparz z herbata.
Jeszcze migdaly dobre na mdlosci podobno.
Nozr byc tam ze juz z glodu masz mdlosci ..

Do góry