reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatka ja to zawsze mowilam, ze kciuki tylu ciezarnych musza dzialac cuda. W koncu dzieki komu jak nie nam Akuku bedzie miala corke.:-D :-D :-D

Mi gdzies dzisiaj mlode naciskaja na kregoslup bo boli jak cholera. Zreszta i od tego lezenia boki juz bola.

Druga dawke sterydow dostalam, ktg jest ok takze jestem
dobrej mysli.

A w olsztynie deszcz, burza. Moje dziecko chodzi i placze, ze nie moze isc karmic kaczek :-)

Zuzzi ciesze sie, ze przeszlo. Moze oberwalas w zoladek i wiecej sie to nie powtorzy :-)

A z gorszych wiesci to dzisiaj umarla moja babcia. Na szczescie udalo mi sie to tak w glowie poukladac ze nie denerwuje sie za mocno. Moze to dobrze, ze nie bylam z nia tak mocno zwiazana bo byloby mi duzo ciezej.

reklama
Ola no pewnie ze dzieki wam :p
Ciesze sie ze sie uspokoilo..u sterydy dadza troche spokoju tak w razie w .
Przykro mi ze wzgledu na bacie.. mi jest duzo latwiej pogodzic sie ze smiercia starszyk osob niz dzieci czy ludzi mlodych..

Zuzzi i Tobie lepiej ! Super ciesze sie.

Dzis wstalam rano i zajelam sie dziecmi coby m klmogl despac bo pozno z pracy wrocil. Obiad ugotowalam juz po 7 ;) ogarnelam..pojechalam zawizc chlopcow.. jak wrocilam zrobilam sobie salatke i spotkalam sie z kolezanka... potem po chpopcow .obiad.. i teraz odpoczywam uf.

No i wlasnie sie posikalam kichajac.. eh !

No jeszcze dwie godziny i dzieci spac ida... odliczam juz ? Masakra..ale lubie wieczorkiem odpoczac chwile.

Aa i dzieci maja wolne pn-wt-sr ... wiec musze cos zorganizowac dla nich.

Olka współczuję. [*]
Mnie jak wczoraj mdliło to też mnie kręgosłup bolał więc może Junior się w poprzek ułożył. Oby pierwszy i ostatni raz.

Akuku ja też podchodzę do tego podobnie jak Ty. Każde życie cenne, ale gdy taka babcia czy ciocia jest już w okolicach 80tki i choruje to gdzieś z tyłu głowy wiem i jestem gotowa na ten dzień. Ale gdyby chodziło o kogoś kto jeszcze ma życie przed sobą to raczej pełna histeria na pogrzebie.

Życzę Wam ładnej pogody w ten krótki długi weekend [emoji6]

Olka współczuję,
[*] dla babci

Dziewczyny czy Wam tez puchna kostki? Wczoraj mi spuchly i dzisiaj tez, nie mowie ze tez zaczely krwawic dziąsła podczas mycia zębów ahhh
Od wczoraj zaczelo mi sie tez krecic w glowie jak sie klade albo wstaje - tez tak macie?

Ostatnia edycja:
Ola dziasla moga krwawic bo mamy bardzo duzo krwi i wszystko delikatne. Kostki mi nie puchna ale puchly w ciazy z Emilkiem.. nic na to nie dostalam tylko smarowalam jakims zelem i mialam jakies tabl. Na pozbycie sie wody z organizmu.. ale jie pomoglo..dopiero jak wrocilam do uk zeszlo.

Luca mi kostki nie puchna ale palce u rąk:-( dzis musialam ściągnąć obraczke wieczorem:-( a dziąsła mi od początku prawie krwawia ech uroki ciąży.

reklama
Ja po dzisiejszym dniu widze, ze naprawde musze lezec. Przez caly dzien moze z 5 skurczy, kosc lonowa kompletnie nie boli. Jest duzo lepiej. Zostane troche u rodzicow w olsztynie zeby polezec sobie. Jakos do konca ciazy doleze, byle bezpiecznie.

Wlasnie dziewczyny tak jak mowicie inaczej sie przezywa smierc 86 letniej babci ktora choruje, a inaczej mlodej osoby czy raptownej smierci kogos.

Lucynko mi wczoraj pierwszy raz spuchly kostkii. Ale bylo bardzo cieplo a ja dlugo lazilam.

Do góry