reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Zuzzi przeżyłaś mówisz glukozę ?:) trzymam kciuki za wynik :)

Akuku remanent w domu ? Oby "gładko" poszło powodzenia :) Nas tez to czeka za niedługo łącznie z przemeblowaniem i malowaniem i ohoho.. Az sie boje..

Kasietta kasa wiadomo ze sie przyda a zwłaszcza teraz. Jeju zakupy porządne nie ma co :)

Lunera, bo magnolia piękna jest, jakiegokolwiek koloru by ona nie była [emoji39], tylko nie ta na ścianie, żeby choć coś miała wspólnego z drzewem! [emoji36]

Kasietta, powodzenia ze składaniem! Ja chwilowo ikei mam dosyć [emoji48][emoji48] komody, szafki, szafy, szafunie [emoji38][emoji40]

Lucalew, oby szybko infekcja minęła.

Dziewczyny, mi ktoś odebrał sile. Nie mam dosłownie siły by wejść pomachodach. Meczy mnie alergia, biodra. Zabijcie mnie dziś. Błagam. Mam jeszcze pismo do napisania, bo deadline w poniedziałek a ja nie mogę. [emoji17][emoji17][emoji17][emoji379]

Wodę [emoji30][emoji30]
Tzn pod wpływem wody uaktywnia sie w powietrzu jakiś grzyb i na niego jestem uczulona. Jak pada deszcze, mżawka, wezmę prysznic, sauny i nie wezmę leków.... To kicham, katar, gardło boli, swędzą mnie kanały w uszach, swedzi gardło -standard.

Wrr . A jest coś co ci pomaga? (Jak mniemam zwykle kremy z filtrem nie dają rady)

reklama
Staram sie za bardzo nie wystawiac na słońce , a co do kremów to te z najwiekszym filtrem .
Co do traw to swedzenie podniebienia oczu nosa kichanie katar az jestem tym zmeczona ...

Do góry