reklama
Akuku, slodziaki!!! A fryzury mega! I jeszcze te pizamy, super.
Mi obaj ciebie przypominaja. Juz niedlugo dolaczy do nich krolewna. A wyobraz sobie jak jej beda chlopakow gonic za 15 lat. ok, za 18.
Albo te wigilie z ich maluchami dookola choinki. Niesamowite!
Mi obaj ciebie przypominaja. Juz niedlugo dolaczy do nich krolewna. A wyobraz sobie jak jej beda chlopakow gonic za 15 lat. ok, za 18.
Albo te wigilie z ich maluchami dookola choinki. Niesamowite!
bunia15
Fanka BB :)
Zuzzi ja korzystam i u mnie wszystko działa .. Czasami or pokazuje mi ze w jakimś wątku sa nowe posty wiec z reguły sprawdzam wszystkie
ale ogólnie jestem z appki bardzo zadowolona bo jak rzadko kozystam z kompa to jest mi duzo łatwiej na telefonie z appki niz przez przeglądarkę..
a powiadomienia mam wyłączone, tylko jak wchodzę to mi odznacza wątek w którym cos było i tak mi łatwiej ..
Akuku słodziaki
ale maja gwiazdy
mega!
Akuku słodziaki
Fiołeczka89
Dzień dobry moje piękne panie. Nie śpię od 4 wiec miałam czas żeby przeczytać to co naskrobalyscie.
Brakuje mi czasu żeby do Was częściej zaglądać, całe dnie na dworze a wieczorami padam na ryjek i nie mam sił żeby poczytać i odpisać. Synek miał zapalenie ucha, byliśmy u laryngologa, postara się wcisnąć nas jeszcze na ten rok na usunięcie migdała i nacięcie błony bebenkowej. Dzisiaj jedziemy na badanie słuchu, ciekawe co wyjdzie... A tak poza tym, to byłam wczoraj u ciptologa- z dzidzia wszystko ok i pan doktor w końcu sprawdził dokładnie płeć, najpierw nie mógł dojrzeć bo było widać tylko pośladki ale po chwili się obrociło i mała pokazała swoją plaże wiec na 100 będzie Zosia.
Brakuje mi czasu żeby do Was częściej zaglądać, całe dnie na dworze a wieczorami padam na ryjek i nie mam sił żeby poczytać i odpisać. Synek miał zapalenie ucha, byliśmy u laryngologa, postara się wcisnąć nas jeszcze na ten rok na usunięcie migdała i nacięcie błony bebenkowej. Dzisiaj jedziemy na badanie słuchu, ciekawe co wyjdzie... A tak poza tym, to byłam wczoraj u ciptologa- z dzidzia wszystko ok i pan doktor w końcu sprawdził dokładnie płeć, najpierw nie mógł dojrzeć bo było widać tylko pośladki ale po chwili się obrociło i mała pokazała swoją plaże wiec na 100 będzie Zosia.
Fiołeczka89
A i robiłam to obciążenie glukozą wynik po 2h 144 niby trochę za dużo wiec mam ograniczyć węglowodany ale puki co cukrzycy nie mam 
Fiołeczka89
Dziękuję Lunera :*
beata88
Akuku nie no przecież się nie pomylili!:-) spokojnie przecież też widzialas ze nie ma tam żadnej palmy☺ a fryrury mega, chłopcy takie lubia
Fiolka gratulacje corci
Fiolka gratulacje corci
reklama