Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ewula - powiem Ci ze wlasnie Huggies Classic dobrze wspominam - w przeciwienstwie do Super Flex'ow
Ale jednak stwierdzilam ze Pampersy sa dla Jasia the best - przyszly dzis kurierem 3 jumbo packi (po 88 sztuk) "czworek" produkcji niemieckiej (juz sie przekonalam ze "dwojki" niemieckie byly lepsze niz polskie, wiec z "czworkami" moze byc podobnie) :-) Kupilam na allegro - przy zakupie za 140zl przesylka gratis :-)

:-)mozna tak powiedziec, tzn po kapieli zawsze go zostawiam jescze na chwile na kanapie i kiedy widze ze juz oczka mu sie lepia zanosze go do lozeczka wlaczam pozytywke i wychodze, czasem zasypia od razu, czasem jeszcze musze wrocic i dac smoka pare razy. Ale jesli nie wyczuje momentu i poloze go do lozeczka za wczesnie nie zasnie i bedzie marudzil dobra godzine, a wiec musze byc sprytna.Olineczka a czy Dawid zasypia samodzielnie w tym łóżeczku w którym śpi w nocy?
Aga
Mam do Was pytanie! jak zachowujecie sie gdy Wasze dzieci spia, czy chodzicie na paluszkach czy zachwoujecie sie naturalnie. Bo u nas jest taki rozstaw pokoi ze jak kolwiek bedziesz chodzic to i tak jest glosno u MAlegow pokoju, ciagle wszystkich uciszam. Wiem, ze to nie dobrze ale po calym dniu zmagan z DAwdkiem marze zeby chociaz wieczorem posiedziec w spokoju. Wydaje mi sie ze nie przesadzam az tak bardzo ale ogolnie staram sie zeby bylo cicho.
Nawe jeśli zrobi to mąz;-)