Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy dokladnie,ale dokladnie tak samo- w dzien zero snu,tylko na spacerze i tez nie caly czas,a jak nie spi,to ciagle wymaga uwagi- juz zglupialam zeby wymyslac rozne sztuczki,tylko zeby sie mala nie nudzila,bo wtedy marudzi.Spiewanko,gadanko,noszenie,robienie glupich min,zabawa z grzechotkami,karuzelka,schluchanie "muzyki bobasa",gimnastyka nozek,ogladanie przez balkon,lezenie gola pupa(to jest ulubione,odrazu przestaje plakac i jest szczesliwa ze moze pofikac na golasa) - to wszystko zajecia ktory maja za cel "ukoic jej nerwy" ;Danian pisze:Patrycja też się rzuca (co jakiś czas) podczas jedzenia i wtedy ją odstawiam (żeby jej "humkorek" przeszedł ;D ) i ją zagaduję i za chwilkę znowu do jedzonka, albo podnosze/ kładę na brzuszku do odbicia, albo daję jej drugą pierś. Zawsze któryś ze sposobów zadziała.
Pati również jest z tych dzieci, które nie uznają snu w dzień. Podstawa u nas to spacerek (w większości na nich mi śpi, a poza tym to gadam do niej, śpiwam i wszędzie ją za sobą ciągnę (bo to towarzyska istota :laugh: ) opowiadając co robię
. Raz jest lepiej, raz gorzej ale jakoś jeszcze daję radę chociaż niekiedy marzę o samotności... :-[ Ale jak dziś przed południem spała (nowość) to nie wiedziałam co robić ;D i nie pamiętałam jak się wypoczywa
![]()