Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy wasze pociechy tez gorzej śpią w te upały? Jaś dzisiaj obudzil się kilka razy w nocy, ale chyba był po prostu spragniony, bo pociągnął trochę cycusia i zasnął znowu. Śpi tylko w samym cieniutkim body, niczym nieprzykryty, a i tak się biedaczek spoci :
U nas bez zmian, nie zauważyłam innego zachowania Filipa, no może troszkę marudzi przy zaypianiu. Też śpi w samym bodziaszku, takim bez rękawków i niczym nie przykryty, ewentualnie nakrywam mu nóżki pieluszką, ale tetrową, bo "lżejsza" niż flanelowa.
Moja dziś w nocy spała 12,5h (z 2 przerwami na karmienie) i w dzień udało jej się aż 2h spać za jednym ciągiem...upały czy efekt po szczepionce?
Ja mam stracha ubrać tylko w body Patrycję na noc. Na razie śpi w śpiochach i kaftaniku oraz w śpiworku, ale śpimy przy otwartym oknie. Myślę, że jej nie przegrzewam, bo nie jest spocona, nie ma potówek a ja też lubię ciepełko w nocy...ale to moje zdanie :laugh:
kacper spi w samym body i krotkim rekawkiem i niczym nie przykrywam czasem tak jak catherinka pieluszka-ale i tak nie ma sensu bo co przykryje to odkopana pielucha
Moja Karola też śpi jak suseł. Np. dziś wstałyśmy o 10, a o 11 poszła spać i spała do 13:30. Oczywiście nawymyslałam sobie, że to niedobrze, że tyle śpi...
a jak nie śpi, to jest wesoła, rozgadana i wogóle ... fajna