reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Czy wasze pociechy tez gorzej śpią w te upały? Jaś dzisiaj obudzil się kilka razy w nocy, ale chyba był po prostu spragniony, bo pociągnął trochę cycusia i zasnął znowu. Śpi tylko w samym cieniutkim body, niczym nieprzykryty, a i tak się biedaczek spoci ::)

U nas bez zmian, nie zauważyłam innego zachowania Filipa, no może troszkę marudzi przy zaypianiu. Też śpi w samym bodziaszku, takim bez rękawków i niczym nie przykryty, ewentualnie nakrywam mu nóżki pieluszką, ale tetrową, bo "lżejsza" niż flanelowa.

aqua Maksiowi też najlepiej spi się w wózku :) i często śpi w nim w domu
jak nie zaśnie w łóżeczku ani przy cycu to wtedy wózeczek zawsze uśpi

ale noce przesypia w łóżeczku już :)

Moja dziś w nocy spała 12,5h (z 2 przerwami na karmienie) i w dzień udało jej się aż 2h spać za jednym ciągiem...upały czy efekt po szczepionce?   :D
Ja mam stracha ubrać tylko w body Patrycję na noc. Na razie śpi w śpiochach i kaftaniku oraz w śpiworku, ale śpimy przy otwartym oknie. Myślę, że jej nie przegrzewam, bo nie jest spocona, nie ma potówek a ja też lubię ciepełko w nocy...ale to moje zdanie :laugh:

pytia u nas gorsze spanie i krótkie ale tylko w dzień, noce Maksiu przesypia spokojnie

też śpi tylko w bodziaku z krótkim ręawkiem, nóżki ma przykryte cienkim kocykiem
i obowiązkowo pieluszkę koło głowy :)

anian! dzięki kobito!

Moja Karola też śpi jak suseł. Np. dziś wstałyśmy o 10, a o 11 poszła spać i spała do 13:30. Oczywiście nawymyslałam sobie, że to niedobrze, że tyle śpi...

a jak nie śpi, to jest wesoła, rozgadana i wogóle ... fajna :)

reklama
a moja Zuzia spi jak z zegarkiem w reku co 2 godziny w dzien po 30 min, 1 godz, a czasem nawet po 3 godz.

a dziesiaj juz po raz kolejny sama zasnela wieczorem :) :) :) . jestem strasznie dumna z mojej coreczki ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry