reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
anian pisze:
Ja mam stracha ubrać tylko w body Patrycję na noc. Na razie śpi w śpiochach i kaftaniku oraz w śpiworku, ale śpimy przy otwartym oknie. Myślę, że jej nie przegrzewam, bo nie jest spocona, nie ma potówek a ja też lubię ciepełko w nocy...ale to moje zdanie :laugh:

to podobnie jak mój Maks - śpi w pajacyku ze stópkami, lekko spięty becikiem i z kocykiem na nogach - nie jest spocony ;D

oj to moja Agata nie lubi upałów tak jak i ja
w nocy śpi w samym body, bez skarpetek, nie przykryta niczym a i tak jest ciepła, wręcz spocona

w dzień 2-3 razy biedulke przebieram, bo ma mokre plwcki od tych upałów, dzisiaj cały dzień spędziłyśmy na dworze, wracałyśmy tylko naa jedzenie i znowu na dwór

a ja cały dzień spędzam w domu :( bo najchłodniej
na polko wychodzimy dopiero kolo 18

od czasu do czasu przecieram Maksa mokrą pielucha żeby go trochę ochłodzić
najlepiej mu leżeć na ręczniku i tylko w pampersie :)

mamaoli - my mieszkamy na X piętrze, słońce mamy od wschodu do 12:30 - koszmar! musimy uciekać z domu, bo w tych godzinach nie jesteśmy w stanie funkcjonować

Mateusz spi w samym body i niczym nie przykryty. A i tak jak go biore w nocy do karmienia to czasami plecki mokre.
Uwaga dzisiaj padł rekord Mateusza w spaniu nocnym. Spał od 20.00 do 3.30!!! Potem jedzonko i sen do 6.15. Jestem z niego dumna.

u nas "zabójcza" temperatura w domu 23 stopnie. Karola ubrana z długi rekawek, jak wychodzimy na dwór, to ją rozbieram :)

W naszym domu jest jak w pomieszczeniu klimatyzowanym :) Szkoda tylko, że w zimie ta temperatura nie do osiągnięcia :(

KingaP pisze:
u nas "zabójcza" temperatura w domu 23 stopnie. Karola ubrana z długi rekawek, jak wychodzimy na dwór, to ją rozbieram :)

W naszym domu jest jak w pomieszczeniu klimatyzowanym :) Szkoda tylko, że w zimie ta temperatura nie do osiągnięcia :(

ale Ci zazdroszczę tej temperatury!!! u mnie aktualnie 31stopni i słońca dziś nie ma za dużego! chodzę po domu w staniku i krótkich spodenkach i mi za gorąco ;)
musiałam znowu opłukać Agatę w chłodnej wodzie, bo szalała z gorąca, a po kąpieli usnęła i śpi od 12

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry