reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
oj Pytia współczuję!

ja też nastawiałam się na możliwość sensacji brzuszkowych w nocy bo zjadłam wczoraj kalafiora :P
ale było ok :)
przez te upały Maks sypia od 21 do 4 i potem do 8 rano, wystarcza mu jedno karmienie :)

pytia pisze:
My dzisiaj po koszmarnej nocce. Spałam chyba ze 3 godziny, Jasia męczył brzuszek  ::)

To tak jak my.I jeszcze cały dzień Kinga była marudna. Na szczęście właśnie usnęła i mam nadzieje, że ta noc będzie spokojna. Zaraz idę spać, bo padam.

U nas ostatnio w dzien marudzenie, ale za to nocki ladnie przespane :) i musze powiedziec ze z tygodnia na tydzien coraz mniej problemow z zasypianiem chociaz zdazaja sie ciezkie wieczory ;)

moja maleńka teś śpi od 14, nawet powrót taty z pracy jej nie ucieszył jak zwykle... podejrzewam, że to od szczepionek dzisiejszych, zaraz jej zmierzę temperaturę..

u nas przez te upały mała praktycznie nie śpi w dzień...w domu 28 stopni...a ja dostaję cholernych bólów głowy...nienawidzę takiej duchoty :(

reklama
w nocy spi w bodyz krotki rekawkiem ale jak zasnie to przykrywam ja kocykiem lub flanelowa pieluchą
tez malo spi w dzien przy tych upalach najlepiej w cieniu na dworze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry