reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sposoby na zasypianie

u nas druga noc ladnie przespana z 2 karmieniami, dzisiaj juz jestem sama i musze polozyc spac Selineczke ok 10 , ale mysle ze juz zasnie do 10 min :happy:

reklama
My tez ostatniio mamy dobre noce. Zasypiamy 20-21. Budzimy sie na karmionko kolo 2 potem 5 i do 7 spansko. Obym go nie przechwalila :-)

Super Asia21 !!!!! Gratuluję wytrwałości...
Emcia słuchaj ja nawet nie wiedziałm że takie małe dzici juz potrafią pić z kubeczka - aż dziś mojej tez dam jak się obudzi... może będzie zainteresowana heheheheheh

Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.

Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią :sad: . Z góry dziękiuje

Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.

Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią :sad: . Z góry dziękiuje

aqua1-23 u nas tez w nocy sie teraz porobilo. Zuza ciagle sie wierci czasami placze przez sen i jeszcze nie zawsze cyc uspokoi :no: tez sie zastanawiam co sie dzieje poniewaz tak jak wczesniej pisalam nie mialam zadnych problemow z nockami. teraz chodze ciagle niewyspana bo tak samo budze sie co godzine-dwie :-( .

to ja takze poprosze o ksiazke na adres marysia.lojewska@wp.pl.

reklama
U nas od dawna nie ma już problemu z samodzielnym zasypianiem, ale za to od jakichś 3-4 nocy Szymol budzi się co 1-1,5godz. i nie daje się uspokoić. Nie mam pojęcia o co chodzi, bo nawet nie chce spać z nami w łóżku.

Też poproszę o podesłanie książeczki o spaniu/zasypianiu - może czegoś się dowiem.
ivo26@poczta.onet.pl

Do góry