Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Z góry dziękiujeDziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.
Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią. Z góry dziękiuje
tez sie zastanawiam co sie dzieje poniewaz tak jak wczesniej pisalam nie mialam zadnych problemow z nockami. teraz chodze ciagle niewyspana bo tak samo budze sie co godzine-dwie :-( .
maggusia u nas lezaczek od zawsze jest fajny Igi nie lubi na rekach siedziec tylko w lezaczku bardzo fajna rzecz chwala dla tego kto go wymyslil:-)Brian usnol kolejny raz na lezaczkuciesze sie ze tak usypia :-)oby tak dalej.