reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.
Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią
. Z góry dziękiuje
Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią
. Z góry dziękiujeZuzia24
Fanka BB :)
Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.
Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią. Z góry dziękiuje
aqua1-23 u nas tez w nocy sie teraz porobilo. Zuza ciagle sie wierci czasami placze przez sen i jeszcze nie zawsze cyc uspokoi
tez sie zastanawiam co sie dzieje poniewaz tak jak wczesniej pisalam nie mialam zadnych problemow z nockami. teraz chodze ciagle niewyspana bo tak samo budze sie co godzine-dwie :-( . to ja takze poprosze o ksiazke na adres marysia.lojewska@wp.pl.
juz wam wysylam dziewczyny
ja jestem w trakcie nauki, jest mi bardzo ciezko, ale Selinka zaczyna ladnie spac wiem, ze jeszcze potrzeba pare dni ale widac juz duze poprawy , jak bedziecie miec jakies pytania to piszcie joannamat@poczta.onet.pl
ja jestem w trakcie nauki, jest mi bardzo ciezko, ale Selinka zaczyna ladnie spac wiem, ze jeszcze potrzeba pare dni ale widac juz duze poprawy , jak bedziecie miec jakies pytania to piszcie joannamat@poczta.onet.pl
Zuzia24
Dzieki Asia21
kjujik10
marcowa mama06` Marta R
maggusia u nas lezaczek od zawsze jest fajny Igi nie lubi na rekach siedziec tylko w lezaczku bardzo fajna rzecz chwala dla tego kto go wymyslil:-)Brian usnol kolejny raz na lezaczkuciesze sie ze tak usypia :-)oby tak dalej.
reklama
ivka76
U nas od dawna nie ma już problemu z samodzielnym zasypianiem, ale za to od jakichś 3-4 nocy Szymol budzi się co 1-1,5godz. i nie daje się uspokoić. Nie mam pojęcia o co chodzi, bo nawet nie chce spać z nami w łóżku.
Też poproszę o podesłanie książeczki o spaniu/zasypianiu - może czegoś się dowiem.
ivo26@poczta.onet.pl
Też poproszę o podesłanie książeczki o spaniu/zasypianiu - może czegoś się dowiem.
ivo26@poczta.onet.pl