• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Super Asia21 !!!!! Gratuluję wytrwałości...
Emcia słuchaj ja nawet nie wiedziałm że takie małe dzici juz potrafią pić z kubeczka - aż dziś mojej tez dam jak się obudzi... może będzie zainteresowana heheheheheh

Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.

Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią :sad: . Z góry dziękiuje

Dziewczynki bardzo gorąco was prosze podeślijcie mi te książki o usypianiu dzieci bo u nas wystąpił kryzys ze spaniem i nie mogę sobie dać rady.

Kuba przez ostatnie 3 tygodnie budził się w nocy co godzine a teraz sip ale po przebudzeniu 2-3 razy w nocy robi taką histerie ,że głowa boli . Już sama nie wiem co robić bo wcześniej nie było problemów ze spaniem i usypianiem . Moj adres aqua1-23@tlen.pl czekam z niecierpliwością bo kolejna nieprzespana noc grozi tragedią :sad: . Z góry dziękiuje

aqua1-23 u nas tez w nocy sie teraz porobilo. Zuza ciagle sie wierci czasami placze przez sen i jeszcze nie zawsze cyc uspokoi :no: tez sie zastanawiam co sie dzieje poniewaz tak jak wczesniej pisalam nie mialam zadnych problemow z nockami. teraz chodze ciagle niewyspana bo tak samo budze sie co godzine-dwie :-( .

to ja takze poprosze o ksiazke na adres marysia.lojewska@wp.pl.

reklama
U nas od dawna nie ma już problemu z samodzielnym zasypianiem, ale za to od jakichś 3-4 nocy Szymol budzi się co 1-1,5godz. i nie daje się uspokoić. Nie mam pojęcia o co chodzi, bo nawet nie chce spać z nami w łóżku.

Też poproszę o podesłanie książeczki o spaniu/zasypianiu - może czegoś się dowiem.
ivo26@poczta.onet.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry