reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Jak tak czytam ten wątek, to sobie myślę, że pod względem nocnego spania to naprawdę Jaś nas rozpieszcza. Zasypia sam ok. 19.00 i śpi do 6.00. Czasem raz lub dwa się przebudzi, ale wystarczy dać mu smoczek lub pogłaskać i zasypia dalej.

Lolo z zasypianiem nadal nie ma problemow (oby tak dalej) ale budzi sie ostatnio o 6.30 do czego nie moge sie przyzwyczaic, bo przeciez to srodek nocy :-p czekam na zmaine czasu moze wtedy sie przestawi i pospimy do 8 :confused::confused::confused:

Masz racje, Pytia! Ja tez nie moge narzekac! Ella tez sama zasypia, bez problemu ok 20.00 i spi do 7-8 rano bez przerwy! Plus dwie 1,5 godzinne drzemki w ciagu dnia! :tak::tak:Nie moge zlego slowa powiedziec na corcie!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszek wczoraj zasnął przy cycu i spał ładnie do 1.00, potem do 3.00 a potem o 6.00 pobudka :-D Czyli sukces, bo obudził się w nocy tylko dwa razy, a czasem jest 5-6 razy. Teraz od 9.00 znów śpi :tak:
Pozdrawiam

u nas nocka dzisiaj byla zarwana :no: od 2 Selinka budzila sie co godzine i w koncu wstala wyspana o 6 i prosto do zabawek . Jak ja polozylam ok 10 spac to pospala 15 min i dalej do zabawek, caly czas sie bawila grzecznie i teraz wlasnie poszla spac ok 14 .Mam nadzieje ze teraz troche pospi.
Przez ta 3 dniowke troche ja chyba rozpiescilismy i teraz musi sobie wszystko poukladac ;-)

moja Agatka zlitowała się dzisiaj nad nami - wiadomo weekend - w nocy nie jadła, zasnęła wczoraj o 21 a wstała dzisiaj o 7:40:tak:
w tygodniu budzi się o 5:cool2: - nie muszę budzika nastawiać :)

reklama
a u nas znowu problemy z zasypianiem i spaniem, biedulka zasnela o 20 a o 20.30 obudzila sie z placzem i nie umie zasnac wlasnie maz z nia siedzi i probuje uspac :-(

Do góry