reklama

Sposoby na zasypianie

reklama
Jak tak czytam ten wątek, to sobie myślę, że pod względem nocnego spania to naprawdę Jaś nas rozpieszcza. Zasypia sam ok. 19.00 i śpi do 6.00. Czasem raz lub dwa się przebudzi, ale wystarczy dać mu smoczek lub pogłaskać i zasypia dalej.

Lolo z zasypianiem nadal nie ma problemow (oby tak dalej) ale budzi sie ostatnio o 6.30 do czego nie moge sie przyzwyczaic, bo przeciez to srodek nocy :-p czekam na zmaine czasu moze wtedy sie przestawi i pospimy do 8 :confused::confused::confused:

Masz racje, Pytia! Ja tez nie moge narzekac! Ella tez sama zasypia, bez problemu ok 20.00 i spi do 7-8 rano bez przerwy! Plus dwie 1,5 godzinne drzemki w ciagu dnia! :tak::tak:Nie moge zlego slowa powiedziec na corcie!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Muszek wczoraj zasnął przy cycu i spał ładnie do 1.00, potem do 3.00 a potem o 6.00 pobudka :-D Czyli sukces, bo obudził się w nocy tylko dwa razy, a czasem jest 5-6 razy. Teraz od 9.00 znów śpi :tak:
Pozdrawiam

u nas nocka dzisiaj byla zarwana :no: od 2 Selinka budzila sie co godzine i w koncu wstala wyspana o 6 i prosto do zabawek . Jak ja polozylam ok 10 spac to pospala 15 min i dalej do zabawek, caly czas sie bawila grzecznie i teraz wlasnie poszla spac ok 14 .Mam nadzieje ze teraz troche pospi.
Przez ta 3 dniowke troche ja chyba rozpiescilismy i teraz musi sobie wszystko poukladac ;-)

moja Agatka zlitowała się dzisiaj nad nami - wiadomo weekend - w nocy nie jadła, zasnęła wczoraj o 21 a wstała dzisiaj o 7:40:tak:
w tygodniu budzi się o 5:cool2: - nie muszę budzika nastawiać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry