reklama

Sposoby na zasypianie

Podobno zele na zabkowanie dzialaja ale krotko:dry:i co mam ciagle smarowac zelem:confused:
Wczoraj Brian starsznie plaksuial nie byla to kolka ani nic no i najedzony byl wypluskany itd caly czas po dziaselkach sie drapal i nie mogl mi zasnac do 1:00 w nocy juz nie wiedzialam co robic:-( i podalam mu paracetamol wreszcie spocony i zsapany zasnol:sorry2:

reklama
Asia masz racje ja daje Elluni granulki homeopatyczne (zawieraja wyciag z rumianku) i dzialaja rewelacyjnie!! Pomagaja prawie od razu i dzialaja przez okolo 3-4 godziny!:-):-) Maggusia tu te granulki sie nazywaja Teetha zapytaj w aptece! Lepsze to niz paracetamol!!:tak:

a u nas kolejna nieprzespana noc :-( nie wiem co sie stalo , ale od 2 nocy Selinka budzi sie co 2-3 godziny i strasznie placze , pomaga tylko cycus ale tym sposobem potrawi 3-4 w nocy jesc a juz jadla tylko raz. Caly dzien jest grzeczna , bawi sie ladnie i spi nawet zasypia sama . Nie ma zadnych objawow zabkowania wiec to na pewno nie zabki, juz sama nie wiem :-(

A mnie wkurza ciagle nasz sasiad ktory nie daje wogole spac!
Brian wczoraj unol po 18:00 i obudzil sie za godzine bo ten murzyn idiota puszcza na fulla muzyke a jak mu sie zwroci uwage to chce powybijac szyby psychik!:dry:

To jakiś palantunio !!!!!!
Włącz mu muzyke o piątej rano ciekawe czy będzie taki mądry

Ja nie wiem wogóle ludzi ostatnio ogarneła jakaś znieczulica maxymalna

- wczoraj poleciałam szybko z Kuba do sklepu po zupke . W sklepie zaczą płakać więc chciałam szybko zapłacić za tą 1 zupkę i wyjść - myślicie, że ktoś przepuścił mnie w kolejce - nie - nawet jak zwróciłam im uwagę , że jestem z dzieckiem ( czego nie dało się niezauważyć bo tak płakał) i mam jedną głupią zupke - poprostu obrucili się plecami i zero reakcji no ręce mi opadły

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry