reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie czerwcówek

Madzia starszaka też weź:)

Pewnie, że pojedziemy autostradą, jak rozłożymy paliwko i koszty przejazdu na 2 osoby to wcale dużo nie wyjdzie! :))

Mikoto kombinuj!

reklama
kochane reasumujac - piatek 27 wrzesien, godz ok 11 Karczma Pod Blachą Kraków :) Jakby ktos nie wiedzial jak tam trafic mozemy sie umowic w jakims konkretnym miejscu i pojechac tam razem korowodem :p Jeszcze raz prosze o potwierdzenie ilosci osob - w czwartek musze zadzwonic do karczmy :) tankujcie auta, pakujcie pampersy, przygotujcie aparaty, ja na Was czekam. Tel do mnie macie jak cos, a jak nie to piszcie - podam:) Piatku przybywaj :D

Misianka jak będziesz to też się chętnie z Tobą spotkam - myślę, że i inne mamy z Krakowa się z chęcią spotkają w kolejnym tygodniu. Ogólnie z forum poznałam Aśkę umawiajać się z nią dosłownie na dwa dni przed i ...poszłyśmy na wspólne zakupy zbrzuszkami jeszcze:) więc wiesz....nic straconego - ja myślę, że na jednym spotakniu się nie zakończy :) może nie wszystkie będą tak wielkie i w karczmi ale na kawkę z ciastkiem zawsze można sobie gdzieś usiąść :) Więc dziewczyny która kiedy do Krakowa zajedzie to niech da znać. A oczywiscie widzimy się wszyscy obowiązkowo za kilka miesięcy:D

dla mnie też ok, bo od naszej strony, to przed Krk jest :-)

Smile jak coś to jedziemy autostradą? niby 16zł w jedną stronę, ale pojedziemy 1h a nie ok 1,5h przez Olkusz?

Nie wiem od której strony jedziecie ale możecie wjechać przez Jaworzno i chyba dawno nie było Was w tych stronach bo bramka kosztuje 9pln czyli 18pln za 60 km:) przerabiam tą trasę raz w tygodniu więc kolejne spotkanie może być na śląsku :-D

Nie wiem od której strony jedziecie ale możecie wjechać przez Jaworzno i chyba dawno nie było Was w tych stronach bo bramka kosztuje 9pln czyli 18pln za 60 km:) przerabiam tą trasę raz w tygodniu więc kolejne spotkanie może być na śląsku :-D

Ta cena to masakra, ale jadąc z dziećmi jakoś trzeba zaoszczędzić na czasie :) Ja normalnie przez Olkusz jeżdżę :) A Ty jaką dokładnie trasę proponujesz, żeby być w Krk szybko i tanio :p ?

No to jest 30gr za kilometr :szok: koszmar. A i często tam jest tłoczno.

Ja jeżdżę "przez Jaworzno" tzn. jadąc od strony Katowic zjeżdżam na Mysłowice i bocznymi jadę sobie koło elektrowni (nie wjeżdżam tak naprawdę do Jaworzna). Jak wpiszesz Jaworzno-Kraków to zobaczysz gdzie wjeżdżam z powrotem na A4. Omijam tą bramkę bo zamiast 36 pln płacę połowę (jadąc w dwie strony a to już się robi kwota np. na obiad na mieście:). Nie zajmuje mi to zbyt wiele czasu i mi się opłaca.

W stronę Krakowa jest opcja zjechania na Krzeszowice i również ominięcia bramki ale tego manewru tym razem nie proponuję. Zbyt długi objazd.

Bardzo się cieszę, że się spotkamy.
Mam nadzieję, że do piątku się nic nie wydarzy.

Ostatnia edycja:
madzia pytałam Luki o dobra droge z Katowic do Krk i potwierdził ze ta przez Olkusz wyjdzie taniej. My jak jechaliśmy kiedys do Chorzowskiego Zoo, to tamtedy jechalismy ok 1,15h, a rano jeszcze korków byc nie powinno, one w piatki zaczynaja sie ok 14 :p

Dziewczynki kochane to kto bedzie ? prosze potwierdzajcie mi ilosc osob :)

reklama
Madzia myślę, że spróbujemy tak jechać. Navi w tel mam więc nas poprowadzi, a w piątek rano faktycznie nie powinno być zbyt tłoczno!

Do góry