reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie czerwcówek

Katka_83 ja na pewno będę 6 października więc możemy sie spotkac tylko powiedz gdzie i jak tam trafić bo ja tylko wiem jak na Nowy Bieżanoów dojechać i jak z dworaca na rynek dojść a tak to muszę się męża pytać lub teścia bo oni to dobrze znają kraków

reklama
Ale super:) Jak będzie zbliżał się termin to się umówimy! Zobaczymy ile osób wówczas się zmobilizuje - bo jeżeli mało to może ja Was do siebie porwę?:) Prawdopodobnie Asia również będzie chętna-my na każde spotkanie. A mówię, że ja do każdego lokalu wchodzę po porozumieniu się z kelnerami :)

Anula - a jak Ci potwierdzić? no ja jeżeli nic się do piątku strasznego nie wydarzy to się stawiam.

6 i ja dołączę :) Katka kochanie - napisz mi czy bedziesz sama czy z mężem - bo i dla niego ewentualne nakrycie by się przydało i krzesło :p

reasumując
ja + mąż + Tosia + Lolo (wózek)
sa_ra + mąż + Oliwierek + Feliks (wózek)
madzia 128 + Tymek (wózek)
Smile + Franiu (wózek)
Natis + Darek + Natalka + Lenka (wózek)
Dzika + Nina (wózek)
Katka + Michałek (wózek)
Aśka1987 + Tymek (wózek)
Nie pominęłam nikogo ?? Może ktoś jeszcze się skusi ???

reklama
Do góry