reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie czerwcówek

reklama
Dziewcznki czy to spotkanie w Krakowie 6 jest aktualne bo nie wiem co i jak jak tak to gdzie i o której to ja sie do was przystosuje tylko odrazu pisze ja mam o 18.30 pociąg powrotny do domu
Nie chce nalegać bo jak nie możecie to szkoda

Co do Katowić ja na pewno będe chyba że coś się stanie

Misianka tak. A Ty kiedy przyjeżdżasz? Szkoda,że nie 8-go bo bym Cię odwiozła z powrotem (jadę w tamtą stronę).
Ile osób chętnych na spotkanie 6-go? I o której? Ja się dostosuję bo wiem, że Ty uzależniona od komunikacji.
Jak mało to albo w można się wybrać do kawiarni albo zapraszam do siebie jak chcecie na wieś przyjechać:)

Ostatnia edycja:
Może być. Możemy się umówić na Pijarskiej (bo ja zaparkuję gdzieś w okolicach Pl.Matejki, Kleparza). Jak będzie ciepło to można czekać przy galerii obrazów (za bramą floriańską po prawej jak mały placyk - nie wiem czy ma jakąś nazwę) a jak będzie zimno to w Mac'u można się schować.

No chyba, że ktoś ma pomysł już na konkretną miejscówkę.

reklama
Do góry