Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jej jak długa ty masz @?A u mnie dzis dopiero 5dc i pewnie jeszcze 4-5dni @ bedzie mnie męczyć [emoji57]
Czesto 8-10dnijej jak długa ty masz @?
To straszne...Ojej juz wiem co sie stalo ze mnie tak obudzily syreny wyjace w nocy. w pobliskiej wiosce byl pozar domu jednorodzinnego.. 87 letnia matka wydostala sie a jej 68 letni syn niestety spłonął w pozarze. ale ironia losu jest taka ze w sobote brat tego Pana co teraz zginal mial pogrzeb ,ktory takze zginal w pozarze. kobieta miala 3 synow i juz zaden nie zyje.
Miłych staranekJak nie ma @ zawsze jest szansami dopiero zaczęły się płodne. Będę meczyc m na maxa może wreszcie się uda.
My na szczęście tak nie mamy, ale dopiero 2 cykl starań w trakcie. Raczej na luzie do tego podchodzimy.Też tak macie że już się wam nie chce przytulanek? Bo mi od pewnego czasu mniej z przyjemności a więcej bo trzeba
Dlugo sie staracie ?Też tak macie że już się wam nie chce przytulanek? Bo mi od pewnego czasu mniej z przyjemności a więcej bo trzeba
To jest mój 10 cykl starań i jakoś chyba opadam z siłMy na szczęście tak nie mamy, ale dopiero 2 cykl starań w trakcie. Raczej na luzie do tego podchodzimy.