reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Ech zobaczymy. Nie mogę się doczekać.
Powiedzcie co mogę sobie zaaplukowac na infekcje w pochwie jeśli podejrzewam ze mogę być w ciąży.

reklama
Musze zajsc i kupić. Coś mi się przypaletalo. Zresztą ja mam ogromny z tym problem. Bez przerwy nawraca.
U nas słonko świeci ale nie zagoraco jest. Dopiero zjadłam z olinkiem śniadanie. Trzeba się ubrać, psy na pole wyprowadzić. Pojedziemy do miasta wcześniej bo musze zrobić nam zdjęcia do dowodów.

Hey dziewczyny, obiecalam sie odezwac. Od poniedzialku jestem w szpitalu z podejrzeniem ciazy pozamacicznej bo beta jest 13 tys i rosnie a w macicy pusto. Sami nie wiedza co ze mna zrobic i mnie tak trzymaja na obserwacji. Mozliwe ze mi wprowadza kamere i beda szukac skad ta beta taka kosmiczna skoro nawet pecherzyka nie ma. Powiedzieli ze jestem ich najgorszym przypadkiem na oddziale. Milo.

Gloria Fajnie ze się odezwałaś,a nie fajnie ze jesteś w szpitalu :( kuzynka nie dawno miała taka sama sytuacje w końcu zrobili zabieg bo zaczęła k rwawic,co prawda zarodka się doszukali ale był za mały do wieku ciąży. Trzymam kciuki oby u Ciebie się wszystko ułożyło :)

Gloria dobrze, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że szybko stwierdzą co i jak bo to faktycznie dziwne.
Dziś rano poplazowalismy, Mati nawet poplywal, pozniej popadalo dosc mocno.

Witam!

Gloria bardzo mi przykro, kochana wracaj szybciutko do zdrowia i do nas z dobrymi wieściami , tulę mocno!!

Neta miłego wypoczynku, mam nadzieję że odpoczniesz

Kacha proszę podaj termin @

U mnie można powiedzieć nic ciekawego. W sobotę idę na badania. Postanowiłam nie rezygnować tak do końca ze starań i ten cykl wyluzować bo i tak nie mam innego wyjścia a wizyta dopiero 29 sierpnia a wtedy będę już w następnym cyklu :-) Pozdrawiam Was gorąco

Yesenia napisz mi 24 sierpień następnej @.
Gloria b.współczuję Ci przeżyć.Oby jak najszybciej wszystko się wyjaśniło.Trzymam kciuki.

reklama
Hej z rana. Dopiero śniadanie jemy.
Udało mi się złapać kilka dni dodatkowych wolnego i od wt do pt idę na urlop a potem od 17.go do 1.09 ależ się ciesze.
We wt idę z jednym z psów na wycięcie guza z łapki., środę mam dentystę. Kiedy pójść na betę? W ND 29 dc będzie. Czy siana spróbować. ?

Do góry