reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 30+

Iwonka Super ze dzidzia sie ślicznie rozwija; ) a to najważniejsze

Ania_g21 Jestem,jestem Ale tak mam głowę teraz nabita budowa bo ciągle problemy,rzeczy które się zalatwia tygodniami ktoś chce żeby były w godzinę pozwolenia. Wysiadam. U mnie nic raczej nie będzie bo nie ma śladu cienia na testach 10ml/u a mam 10dpo. A mdłości,gorączkę i złe samopoczucie już wiem na co zwalic-jakaś wirusowka chyba bo mąż dziś wstał taki sam i od rana wymioty i mdlosci-no chyba ze chłop mój jest w ciąży hmmm

reklama
Iwona bardzo się ciesze ze maleństwo rośnie. Juz teraz wszystko się ulozy.
Airfix może jeszcze za wcześnie bo z ta owu miałaś przeboje? Może była później?

A ja dałam m cynk kiedy najlepiej byłoby gdyby przyjechał ;]
Pokosilam trochę i paliwo w kosiarce mi się skończyła.

Ania Owulacje miałam w nocy z 17/18dc innej możliwości nie ma. Temperatura też na to wskazuje,a ovudriend wyznaczył na 18dc. To juz bylo drugie podejscie i zaraz Duphaston wzielam . Dziś wypada 10dpo i ostatnia tabl Duphastonu,zobaczę jutro rano ale nie ludze się bo bol @ mam od dwóch dni już. Co już będzie :) Staramy się dalej, są kolejne cykle . Uda się nam zobaczysz

Airfix - ja zorientowałam się, że byłam w ciąży właśnie po bólu jak na @, bo trzy dni mnie już trzymało, a na @ zawsze 1 dzień i dostaję. No i drugi obaw bolące piersi - ze schodów schodząc musiałam je trzymać, a miałam wtedy takie ledwo A. Ból "menstruacyjny" w przypadku ciąży występuje na samym początku, bo macica się rozciąga i przygotowuje niby... więc nadzieja ciagle jest!!!

Apostrofa A to ze nadzieja jest to wiem ;) tylko Duphaston muszę odstawic jutro i trochę w kropce jestem. Mnie wczoraj bardzo brzuch bolał aż czułam w palcach u stopy,ale to też można wina tej wirusowki.

Apostrofa masz racje ja tez wypatrywalam @ i bylam pewna ze juz zaraz dostane bo tak brzuch bolal. A @ nie bylo bo coreczka siedziala w brzuszku.:happy:

Teraz jestem taka nerwowa caly cykl, wszystko mnie wkurza, jak na bombie. W brzuchu teraz sie wywraca jakbym byla glodna.

A tak sie denerwuje jak nawet mysle ze mam zrobic test...

magda - a kiedy powinnaś @ dostać? U mnie ten ostatni cykl tak wyglądał, niemalże. Czekałam na ten @ i miałam wrażenie, że wszystkie objawy ciąży mam! :confused2: A @ przyszedł.
Ile ma Twoja córeczka?

Ja też @ 21 sierpnia mam dostać bo mam drugą fazę ok 11-12 dni. Co już będzie, 4 lata się staramy to kolejny miesiąc już nie robi różnicy ;) Ja mam synka 6,5roku. Przepraszam ze tak haotycznie pisze ale z telefonu. Dziewczyny trzymam kciuki za Was &&&&&&&

reklama
no i tak, moja pewność zamieniła się w zupełną niepewność (z reszta jak za każdym razem:zawstydzona/y:)
Brzuch mnie boli ale już tak bardzo na @. Wyskoczył mi wielki pryszczol-wulkan koło nosa. Zbliża się 21 i chyba nie tylko to się zbliża :confused2:

Do góry