reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Jako, że nie wytrzymałam i zrobiłam dziś znowu dwa testy (pink płytkowy) i widać na nich II, tyle, że ta I jest jakoś tak blisko kontrolnej, wynik odczytany po 3 minutach, więc nie powinien być zafałszowany, co to może oznaczać?
IMG_0122.jpg

Załączniki

• IMG_0122.jpg
    IMG_0122.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
Miałam podobnee wykresy do Twoich.. ale moze zacznę ponownie moiezryć temp. macie takie łADNE te wykresy:-):-)
jak byłam u gin na USG to nie mowił mi że mam zaburzoną owu... ahh... trzeba było by być alfą i omegą żeby połapać się w tych wszystkich diagnozach lekarzy..

lamorelaogólnie to ja zawsze miałam tylko jedną kreseczke chociaz probowałam sie doszukiwać choć odbrobiny drugiej... ale pamiętam jak moja kuzynka zasłabła w sklepie to ekspedientka dała jej wody i powiedziala ze ma sobie zrobic test wiec ta zrobiła i miała jedną wyrażną kreske i drugą słabą ( nie wiem czy tak blisko kontrolnej kreski) jak sie okazało byla w pierwszych tygodniach ciąży...róznie to bywa.. ale mam nadzieję że ci się poszczęsciło :laugh2:

Lamorela miałam ten sam test (pink?) ale u mnie kreski wyszły w miejscach C i T.
Ciekawe nie powiem, niby powinno być w wyznaczonych miejscach. Jeśli nie jest to nie wiem jak interpretować ten wynik.

Dokładnie, oba te wyniki wyszły po 3min, zdjęcie robione ok. 6min po zrobieniu tego wyżej, a 3 min tego niżej. W instrukcji napisali, że jak kreska C jest widoczna, znaczy, że test zrobiony poprawnie. Nie wiem co myśleć, ostatnio wychodziły mi te kreski w normalnych miejscach.

lamorela jakies trefne te testy! Moze jakas uszkodzona partia i w zlym miejscu jest pasek. Moze kup na jutro innej firmy, jesli masz zamiar dalej testowac.

U mnie po owulacji, dopiero:szok:! Ale skok ladny. Moj maz mowi, ze cos czuje ze w piatek oddal "zloty strzal":-D:-D:-D. Oby...

dziś mam 25 dc.... brzuch zaczyna boleć, trochę tak jak na @, trochę kuje... Fasolko jesteś tam? Boję się że kolejny raz nic nie wyszło :-( .. Siedzę sama w domu i oglądam "sex w wielkim mieście" żeby myśli przekierować na inne tory, ale nie mogę jakoś...

ja mam dzisiaj 25 dc.... już kupiłam test w piątek, ale czekam, nie robię.... nie mam żadnych objawów, oprócz bardzo wrażliwych piersi od kilku dni. Tylko jak wiemy, wrażliwe piersi są zarówno na @ jak i na ciążę.... jakoś wyciszyłam swoje myśli i emocje (na tyle, na ile to możliwe...) i czekam....:unsure: czasami położę rękę na łonie i zapytam w myślach: zadomowiłaś się już kruszyno, czy jeszcze nie..?
Musimy się uzbroić w cierpliwość, ale jak to "ktoś" mądry powiedział: cierpliwi zostaną wynagrodzeni:tak::happy: Więc za nas wszystkie mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Żabucha ja Tobie mówię: mąż miał rację :tak:
Tempka ładnie podskoczyła, oby tak dalej. Pamiętaj w czerwcu był dzień dziecka, więc bobas będzie jak malowany :-)

Do góry