• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

mi tez sie zdarzyło plamienie kiedyś (juz sie cieszyłam) czytałam ze jak jest plamienie to jajeczko zagniezdza sie i jest lekkie plamienie... moje szczescie dlugo nie trwalo przyszla @.. ale skoro tobie sie czesto zdarzaja plamienia to nie wiem jak to interpretowac...

reklama
na plamienia w środku cyklu, które nie mają nic wspólnego z owulacją polecam wit B6, mnie pomogła, w pierwszym cyklu z wit B6 plamienie było krótsze a w następnym nie było go już wcale!!!! Brałam 3 x dziennie po 1 tabletce 50mg czyli łącznie 150 mg/ dziennie. Ważne by nie przekraczać 200 mg / dziennie.

i od tej pory mam spokój z plamieniami w środku cyklu :tak:

fuma ja nie jestem wychowawcą i nie wypełniam arkuszy ocen (całe szczęście), wystawiłam tylko oceny ze swojego przedmiotu i the end :-D a Twój w jakiej szkole uczy i czego?

To masz szczęście:-D. Być wychowawcą to przekichane. Sama kiedyś uczyłam w szkole i do dzisiaj pamiętam te paskudne arkusze.Mój uczy w technikum przedmiotów zawodowych i fizyki.

żabucha trzymam kciuki za sukces &&&&&&&.

lamorela jakies trefne te testy! Moze jakas uszkodzona partia i w zlym miejscu jest pasek. Moze kup na jutro innej firmy, jesli masz zamiar dalej testowac.

Też tak kiedyś miałam i niestety ginka powiedziała ,ze to błąd testu.Ale dalej trzymam kciuki moze na następnym się pojawią II.

zrobiłam sobie tak od niechcenia test owu a tam dwie, tłuste, czerwone krechy!!! :szok::szok::szok:

jejku, pierwszy raz będę miała owulację w normalnym terminie!!!!!! :szok: :szok:

to NA PEWNO zasługa ziółek!!!

Karola trzymam kciuki &&&&&&&. Działajcie a na pewno się uda

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam jeszcze takie pytanie ;) nie chcę przeszukiwać internetu a może któraś z was wie. Czy jak się jest chorym, lub jest się w takim stanie 'czuję, że mnie choroba łapie' to temperatura w pochwie także będzie wyższa?
Czy jeśli mam 37,25 to powinnam zwalić na 'czuję, że mnie choroba łapię' czy jednak może to być ciąża?
Jutro mam dostać @.

ale nam się pedagogicznie zrobiło :-D

ja angielski :tak:

lewy jajnik zaczął się odzywać, ciekawe czy jutro temperatura skoczy :confused:

miałam plan by poczekać z kolejnym przytulankiem do dnia skoku by była większa szansa na synusia ale nas naszło godzinę temu i tak wyszło :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry