reklama

Staraczki forever!

Wróciłyśmy ze spaceru i zakupów :) Leje, aż miło! :)))))))))) No kocham jesień, KOCHAM te pluchy, te szarości, błoto i liście...

U nas nocka taka se EWUNIU :/ mała mi spała z przerwami jakieś 7h :/ ale nic to!

Jestem u mamy w mieszkaniu i zaraz zabieram się za drobne przemeblowanie i porządków ciąg dalszy. Mama w pracy. Potem obiad nam zrobię, ale generalnie dziś jestem obecna:D

reklama
Ewciu ja bym już raczej pieluszek nie zmieniała...chociaż w sumie te sensitive podobno najlepsze....Trzymam za Was kciuki kurczę! Może jeszcze spróbuj ten tormentiol...chociaż to raczej tylko raz dwa i koniec...ale u mnie zawsze pomagało....

Kuotku, jestem pełna podziwu dla Oleńki...
pomyśleć, że za lat kilka nie będziesz mogła Jej ściągnąć z łóżka:sorry2:

Liluś, dziękuję Ci :*
o tormentiolu będę pamiętać na przyszłość... póki co zostaję przy tej maści przepisanej... bo skoro ona zaczęła działać dopiero na trzeci dzień, to zapewne i tormentiol by nic nie zdziałał...
a nad pieluchami, to bardzo się zastanawiam... gdybym wiedziała co będzie tydzień temu, to nie kupiłabym activ a te białe... a tak... jak kupię teraz te białe, to będę musiała wstrzymać się z kupieniem małemu kapci...:zawstydzona/y:

Kocurku a Ty przypadkiem nie jesteś rannym ptaszkiem hę?????????

Ewciu sama nie wiem co bym zrobiła....może zostań przy tych pieluszkach, które masz....i oby szybko było lepiej......A jak nie chcesz z mopem latać to może jednak wkładaj w gatki tetrę - i tak musisz prać obsiusiane ciuszki. A tetry prasować nie trzeba - lepiej chłonie bez prasowania. Pupcia odpocznie i mop też odpocznie....

LILU Kochana Mojaaaaa - ja jestem rannym ptaszkiem z PRZYMUSU życiowego :-D:-D:-D Mając naście lat potrafiłam w weekendy spać do CZYNASTEJ :szok:
Ja uwielbiam nocne życie... czytanie, oglądanie, dumanie...tylko ni ma jak TAK ŻYĆ hahaha :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry