reklama

Staraczki forever!

pranie poskladane, dzieci sie bawia, zapiekanka sie piecze a chlopa nadal brak(niby o 17 konczy do domu jedzie 5 min).
wczoraj Lukasz dostal ode mnie opier... bo wraca do domu i zaszywa sie w garazu, wraca okolo 21 jak dzieci juz spia , a caly wieczorny rozgardiasz na moich plecach, o wychowaniu dzieci nic nie wie. niby do niego dotarlo i dzis po pracy on mial siedziec z dzieciakami, kapac i ukladac do spania i co? nie ma go:dry:

reklama
MARAN Ty kota nie szkoduj :-p bo kot nawet nie marzył o tym co dostał - nie martwię się o rachunki, Ola ma fundusz, Kamil może liczyć na pomoc w usamodzielnianiu się, a G pyta mnie co tydzień, czy mam wystarczająco pieniędzy na życie... Narzekanie na obowiązki domowe wobec takiego luksusu byłoby po prostu żałosne.

A względy ekonomiczne to rzecz względna:) - mogliśmy zamieszkać w czymś znacznie skromniejszym, bez zmiany pracy. Tylko G. to człowiek zorientowany na sukces zawodowy jest mocno :/ Kiedyś go przez to zostawiłam nawet:P
Bo jego potrzeba pracy i towarzystwa nijak się miały do moich wartości... Na szczęście człowiek się starzeje i przewartościowuje:))

Ostatnia edycja:
no w koncu mam co czytac w ramach relaksu wieczornego :)))

Natul spi ....
od jutra ma byc brzydko i istnieje mozliwosc , ze kurcze bedziemy w domu siedziec kilka dni :szok: ma byc wiatr , a raczej wiatrzysko ponad 110km/h .... super :wściekła/y:

Asionku ja już drugiej ciąży planować nie mam jak....co najwyżej trzecią mogę....:eek::errr:

napisalam 2 ?? wow hehe chyba musze okulary kupic :)))
jasne , ze 3 ja 2 i moze ty ze mna dolaczysz to mialam na mysli :rofl2:

ASIONKU Karol to Kamil :rofl2: ale i Karol bedzie w rodzinie jak dobrze pojdzie (jako chrzestny)

hehe i kolejna wpadka ciekawe skad mi ten Karol jak dobrze wiem , ze Kamil ?? :cool: chyba spalam juz czy cos ??

Asionku, blondynka wyczytała, że zamiast na 2014 rok planujesz drugą ciąże, to że planujesz dwie buahahahaha:-D:-D

hehe dobrze wiedzeic , ze nie tylko ja mam problemy z oczami :-D:rofl2:

Coś Wam pokażę....oferta wynajmu mojego starego mieszkania....gdzie 5 lat mieszkałam....i płaciłam 1500 zł, bo kobieta uważała, że to jest po prostu cud miód i jak nas nie stać to mamy sobie coś innego poszukać....zobaczcie jaka cena jest teraz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu to mnie tak boli i wkurza?????

Mieszkanie do wynajęcia - Czarlińskiego Centrum, Toruń, dwupokojowe, 58 m², 700 PLN

pewnie tez bym sie wkurzyla ... no , ale nic nie zrobisz wiec najlepiej olac :)

Mój kocur czarny ma chyba jednak guza :( Od zeszłego tyg. ma taką gulę, która mu trochę oko przesłania.. no i to krwawienie z nosa:/ Muszę jakoś zorganizować mu prześwietlenie.. Tylko aż się boję, bo chyba by mi serce pękło jakbym go miała uśpić. To kocisko jest z nami, od kiedy Kamil skończył dwa latka, to prawdziwy członek rodziny. I taki piękny i dostojny z niego kot...

kurcze oby to nie bylo nic powaznego !! &&&&&&&&&&&&&

i Made i EWCIA tez . dziewczyny czekamy na wiesci

zguvba sie znalazla, cholowal kolege do domu bo samochod mu sie popsol. teraz siedzi z dziecmi w salonie

widze zguba sie znalazla :)))

mój mąż poszedł usypiać szkodniki....coś za cicho tam jest....idę o zakład,że sam zasnął....

poza tym,słyszałyście że ma padać śnieg?????????????????????????????????????????

i dziś dowiedzieliśmy się z mężem że jesteśmy dziwnymi ludźmi;)) bo mieszkając 3 miesiąc na tym mieszkaniu wypytywaliśmy się właścicieli o rachunki do płacenia;)) ale ja po prostu się bałam,że później przyjdzie nam jednorazowo płacić straszną kwotę....a wiecie jak to jest kiedy ma się dzieci, lepiej wszystko rozplanować;)) następne rachunki w nowym roku;))

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieciok zasypia, ale słyszę, że cuś marudzi.. .no cóż... trzeba wytrzymać...

Kuleżanki, no cóż ja mam Wam napisać... do 18 czekałam na telefon, myślałam, że to tylko formalność, a jednak dooopa... nie doczekałam się tego telefonu... także z pracy nici...
Dziwi mnie to trochę, bo na rozmowie szło wyczuć, że babka była zainteresowana:eek:
najwidoczniej cuś ze mną jest nie tak:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry