• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
powtórzyłam dzisiaj rano test i są wyraźne dwie kreseczki:tak:
w poniedziałek zadzwonię do ginka i umówię się na wizytę ciekawa jestem na kiedy mi ustalą termin. Myślę że za 2-3 tygodnie bo wcześniej to raczej nie ma sensu.
Mam nadzieje że będzie już wszystko ok.

strasznie mnie dzisiaj łupie w krzyżu.

Aninsen- współczuję mdłości, pewnie mnie też to czeka, w każdej ciąży mdliło mnie strasznie.

za oknem piękne słońce, będzie upał dzisiaj jak nic.

miłego dnia!

Wybaczcie że Wam nie dałam znać ale dopiero mój K. mi naprawił komputer. Wrócilam od ginekologa a on nie działa i dupa :szok: . Mój gin powiedzial ze wszystko w pożądku i mogę działać , dopiero jak nie przyjdzie @ to mam przyjść :-)

happymama super :D!!!! gratulacje Kochana :)))

anuszka Kochana pytalas o Vitex. Jeszcze nie kupiłam, dziś musze przysiasc i pozamawiać wszystko :)) a jak Ty lykasz ? dzień/dzień tak ?

Zgadzam się dziś Swiatowy Dzien Seksu :-)!!! wiec plodzic ile się da !! Za mnie tez, bo ja jeszcze spuchnieta przez gaz i obolala wiec z Naszego sexowania nici, ale nadrobimy !

reklama
Nie ma innego wyjścia :>>>> Ide zaraz po Olcie do szkoły, po 12 Wujek po Nia podjedzie i jedzie na week do mojej Babci, bo już obiecałam jej to dwa tygodnie temu ( Babcia mieszka w Pierakach, dość kawalek od Nas i Olcia jeździ do Niej raz na 2-3tygodnie na weekend) wiec nie mogłam odmowic.
Cos się jakby przejaśnia na dworze wiec się ciesze, może w końcu wyjdzie Sloneczko :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry