reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

No sex teraz to do woli potem znow lipa stres pilnowanie sie i przedewszystkim zabezpieczenie:/ Ja juz mysle co i jak? Bo gumek nie moge bo mam uczulenie tabsy odpadaja mam zle wspomnienia i mase nabytku po... I nadal nie wiem:(

Narazie nie mam przeciwskazan do baraszkowania wiec korzystam:D a maz szczesliwy bo potem 6 tyg wstrzemiezliwosci:D

reklama
akuku no co Ty, jeszcze mamy dziś się seksić??? :-D

wczoraj, dziś rano to już chyba wystarczy co? jak miało się udać to się udało a jak nie to trudno, tak musiało być :tak:

kamilka a wiesz, ostatnio też się nad tym zastanawiałam, jak będziemy się zabezpieczać jak już zajdę i urodzę... tabsów nie mam zamiaru więcej brać... gumki mogły by być ale niewygodne to i psuje atmosferę, nie wiem chyba zostaje jakaś spirala albo coś... :baffled:

o shit...

oby wszystko było ok... no kurde, musi być ok, jest pod opieką fachowców...

tili mocno trzymamy kciuki!!!!!!!! nie daj się tym paskudnym skurczom!!!!!!

kurde... to pewnie przez ten stres dzisiejszy, przez tą głupią rozmowę z bankiem :-(

Nie wiedzialam,ze u tili tak powaznie, trzymaj sie,

co do seksu to jaialam przez trzy lata wlozona mirene i juz nigdy tego nie zaloze, pozostanę przy gumkach,mam juz taka wprawę w zakładaniu, bo anty nie mogę ze względu na depreche, ktora u mnie wywoluje.

jeju a ja mam taka zgagę po pierogach i wyjątkowo śnięta dzisiaj jestem. Burzowo w górach, mam nadzieje,ze w Katowicach tez pada, anabelko pada u nas???? Fajnie ze pociag sie zaludnia i nie jestem juz ostatnia. Teraz Karola i nasza Emalka.

Kasoku dali jej na rozwiniecie zeby mala mogoa oddychac, bo na tym etapia jeszcze nie sa do konca rozwiniete... To dopiero skonczony 24 tydzien..ledwo polowa ciazy...
Jejku zeby udalo im sie zablokowac akcje porodowa...
Tilli pisala ze ma czeste skurcze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry