reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Rozmawialam z tilli.
Miala juz skurcze co 3 minuty..ale po kroplowce I tabletkach ma rzadziej I nie takie mocne.
Wszyscy sie nia dobrze opiekuja I robia wszystko by utrzymac ciaze. Jest dobrej mysli bo najgorsze juz zatrzymali.
Do dzieci przyjedzie mama wiec to duzo ulatwia, teraz probuje sie odstresowac I wypoczac.
Jutro da znac co I jak.

reklama
Domi nie badz taka pewna, to sie dzieje z chwili na chwile hehe.
Ja pierwszego 3 dni po terminie a drugiego tydzien przed.
Tak wiec spokojnie moze dzis moze jutro.. Maluch wie kiedy wyjsc I wyjdzie jak bedzie na to gotowy

No to ufff, niech Tili odpoczywa i trzyma maleństwo jak najdłużej w brzusiu:-). Kurcze jakoś tak mi dziwnie, przeżywam choć się osobiście nie znamy. Trzymajcie sie dziewczyny!

Domi- spokojnie, męża zbałamuć ze trzy razy dziennie i się wyrobisz przed czasem:-D
Akuku- &&&& za szwagierkę!

Karola- a dziś też będzie popraweczka?
Kasoku- jak się czujesz?
Basik- co u Ciebie?
Smerfik- rota odpuścił?

Dziewczyny jak mi się jeść chce, normalnie ssanie mam włączone od 2 dni że hej.

krowkabordo u mnie wszystko po staremu,staranka w tym cyklu rozpoczete na nowo ale raczej bezowocnie:-(,mam chrapké na wrzesniowy cykl:-Dpoczytuje Was codziennie ale nie mam weny do pisania,przepraszam.
A co u Ciebie?

Basik- najważniejsze, że staranka wznowione:-) Może i być wrzesień, więcej przyjemności będzie. A ja czekam na czwartek, jakieś mam przeczucie. Zobaczymy czy sie sprawdzi. Syn mi dorośleje to i rodzeństwo by się przydało;-). Jak zdrówko?

Krowko ja sie znam z tilli osobiscie, kilka razy juz sie widzialysmy choc daleki mamy do siebie, no I zawsze jak jechalam to zajezdzalam do niej z m I maluchami.
Przezywam jak nie wiem ...az sie poplakalam I ciesze sie ze sytuacja sis ustabilizowala.

Aaa mialam pisac co do tego moczenia sie, to zastanawiam sie czy dzieci nie odreagowuja tych wakacji..tzn. Zepsute auto stres nasz, oni napewno w jakis sposob to odczuwali choc nie pokazywali. Albo faktycznie przezywaja szkole I przedszkole.
ewentualnie jeszcze jakis wirus I zapalenie pecherza.
Bede ich obserwowac.

My dzis kupilismy Alexowi mundurek I buty, babcia wczoraj kupila plecak I Alex gotowy.
Tu nie trzeba dzieciom kupowac kaiazek, zeszytow a nawet nic do pisania, wszystko w szkole dostana. Potrzebuje tylko plecak I bidon no I lunch z domu lub kaska na lunch ze szkoly.

Bylismy rano w szpitalu u tego okulisty, ale oczywiscie sie pomylili I wizyta w poniedzialek. Z tego co mi Alex mowil to w przedszkolu jak byla pani badac wzrok to zakladala mu takie okularki I mial czytac najpierw jednym pozniej drugim oczkiem literki tzn. Nie czytac tylko pokazac co widzi.
I powiedzial ze niektorych nie widzial. No zobaczymy.
We wtorek tez do szpitala ale do alergologa.

mipego wieczorku

Dobrze,ze z tili w miarę ok,

witaj basiku

a ja jestem u rodzicow i taka byla burza,ze rąbnęło w nasz dom korki wywalili chałupa sie zatrzesla, a z dachu iskry polecialy, nie mówiąc o huku, a Matyska nawet nie drgnela tak spi, mnie wieczorami chwytają delikatne lęki i bol zoladka, walczę z tym jak mogę,ale utrudnia mi to normalne przechodzenie ciąży. Jeszcze mogę leżeć na brzuchu, chociaz czuje juz mala kulkę, krowko, fajnie,ze dynus spi bez pieluchy. Moja Mati zaczela spac bez po 3 rz,a pieluchy nie nosi od 2 rz. No nic trzeba polozyc sie chyba.

Krowko na szczescie się uspokoilo... ale schudlam 3 kg... i wykonczyla mnie te choroba ale w pracy juz bylam dzisiaj... i zjadlam posilek ktorego nie oddalamm....;p

akuku dobrze ze masz kontakt z Tili i ze troche lepiej jest.... biedactwo trzymaj sie Tili

Karola- a dziś też będzie popraweczka?

niestety raczej nie ponieważ a) było już wczoraj i rano a M. nie ma aż takiego temperamentu :-( i w dodatku jutro wstaje 4.45 do pracy i już śpi... b) strzelił focha bo mu powiedziałam, że wybieram się do Wrocławia do kumpeli na kilka dni. :wściekła/y:

basik hej kochana!!!! odzywaj się do nas częściej!!!!!!

reklama
krowkabordo w taki razie sciskam kciuki za czwartek:tak:
moja artymia zmniejszyla sie ,poza tym dostaje leki na uregulowanie rytmu,kardiolog nie widzi przeciwskazan do ciazy wiec dzialamy:-D czuje sie bardzo dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry