Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
die ehhh co mi tam wykresy ja sie bzdrynkoliłam hehe co dwa dni wiec musiałam strzelic w owu ni ma innej opcjibo jak nie to se jaja utne :-
-
-(

hahah anableko- no takie czekanie na mecie- to jak dobry serial
U nas jak robi sie cytologie to wyniki przychodza do domu- ale tylko jesli sa nieprawidlowe- jesli nic nie budzi zastzezen nie ma zadnej odpowiedzi..ja jestem juz po dwoch - moja ginka zalecila robienie cytologi 2xdo roku jesli sie staram, a jesli nie wystarczy raz
Limonko- oczywiscie Ci dopinguje- i rowniez wierze ze wstrzeliliscie sie wtedy kiedy powinnoscie- z spermiki i tak zyja dluzej takze spoko loko! oby teraz tempoka sobie szla ladnie do gory a fasolinka sie zagnizdzila pieknie i wygodnie na 9 miesiacow!!!!
Wszyscy sie mnie dopytuja - i co ? i jak, kiedy testujesz?? a ja bidulka jestem i tchorza mam w dupce czekam czekam czeeeeeeeeeeeeeeekam...........