• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny! wpadlam tylko na chwilke bo bylam wczoraj na prenatalnym i wszystko okej u mojej kaczuszki :))) - dzidzia zmierzona i obadana w zdluz i w szerz i wszystko na miejscu przeziernosc ok wiec jestem mega happy -normalnie wrazenia ze hoho byly zalaczam foteczki :) - dzidzia dluga na prawie 6cm machala raczkami krzyzowala nozki ihihih
juz sie doczekac nie moge a za razem mam nadzieje ze podolam wyzwaniu macierzynstwa :)!!!

Zobacz załącznik 537861Zobacz załącznik 537862Zobacz załącznik 537863Zobacz załącznik 537864

karola- kuruj sie i zmieniaj gina ! :)
Die perle-TESTUJJJJ!!!!!!!!!!!!!! ja tu przychodze patrzec na twoja tempke co rano :tak:
Akuku- nowa szansa - 3 mam kciuki ! a co z tym progesteronem itd. kiedy bedziesz badac :)?
limonka- mnie sie wydaje ze z tyloma serduchowaniami powinno byc ok - nie zaszkodzi jeszcze raz na dobitke w razie co hihih ;)) - takze trzymam kciukasy! :)))

reklama
hello
j ślęcze w szkole i czekam już na spóźniony egzamin godzine... masakra jakaś :eek: zimno u nas w szkole bbrrr

micurka
śliczna dzidzia i to prawda co akuku pisze że tak maleńka istotak może już ruszać i rączkami i nóżkami :)

padam normalnie, jak mi test owu dzisiaj negatywny wyjdzie to mnie coś trafi,... jeszcze rano mnie bolała pachwina i jajnik kuł a teraz już nie. ehh oszalej e z tą zakichaną owulacją....

Missiiss a ktory to dc?? Ja tez.mialam pozno owu :-( zreszta testy nie musza pokazac owu, wiec glowka dp gory i starajcie sie ile macie ochoty :-)

My bylismy na sciance wspinaczkowej z dziecmi i myslelismy ze Viki bedzie tylko patrzyl a cwaniaczek sie wspinal ma sama gore, tzn. 4,5 metra bez asekuracji linowej -scianka dla dzieci. A on dopiero 3 latka ma i do tego jest niziutki ciuchy nosi na 1.5 do 2 hehe. silny taki, a na koncu to juz mu sie raczki trzesly hehe.
Alex tez sobie super radzil ale nie byl tak podekscytowany jak Viki.

Chcialam isc dzis na lyzwy ale otwarte tylko do 16.30 , wiec jutro pojde :-) :-) juppi.
Zaraz ide sobie na silke wiec do wieczorka.

Dzien dobry woeczor..ja dizs nic czasu nie mialam, dziecko mi sie rochorowalo- mam nadzieje ze do jutra jej przejdzie- biedna nie mogla dzis ani na balet isc , ani na generalna probe mini playback show,,,,jutro ma msze karnawalowa w kosciele- miala isc przebrana za pantere, a po poludniu mini play back show, w poniedizalke bal karnawalowy w szkole- przebiera się za gejsze...mam nadzieje ze choc do poniedzialku sie wyleczy :(
Pirogow nalepijam- z serem i kapusta- dla męzulka ciasto w piekarniku- jamajskie- czekoladowo kokosowo rumowe:)
nogi mi do dupy wchodza:P

Maciurka
zwariowalam- no takie male 6 cm CUDU!!!! ciarow dostalam !!1 piknosci!!!! NIECH SOBIE FIKA KOZIOLKI U MAMUSI I ROSNIE DUZA OKRĄGLUTKA (Kaczuszka, Fasoleczka)

Dziewczyny ja nie zatestuje jutro- juz wiem na 100% ze wczesniej niz 12 nie bede testowc- znam sie i wiem ze nawet 12 bede sie wahac i zastanawiac czy nie poczekac jeszcze 2 dni (oczywiscie jesli @ nie przyjdzie wczesniej)
Co ma byc to bedzie- jesli sie uda bede szczesliwa - jesli nie- cycki w gore posladki spięte i od nowa! nie poddam sie i koniec! dopne swego i nic mi nieprzeszkodzi!

Jeszcze godzinka z minutami i mąż wróci- ciesze sie bardzo...stesknilam sie za Nim- jest moim najlepszejszym kumplem przyjacielem powiernikiem- jak jest to czuje ze zyje! nawet jak mnie w.kurwia- albo zwlaszcza wtedy :P

Akukus- wytrwalosci zycze w odchudzaniu i aktywnym zyciu! fajnie ze zaczelas taka aktywnosc....ja moze tez zaczne od przyszlego miesiaca bardziej aktywnie zyc! to samo zdrowie!

Miissis
a kiedy circa ma ta owulka sie spojawic???

Karola-dokladnie tak jak piszesz- mam taki wlasnie strach nie wiem dokladnie czego sie boje - po prostu sie boje i juz to silniejsze odemnie:P

Die perle- dupe ci zloic tylko :-D hahah ;-)-sikaj na ten patyczek hihihi !!- co sie odwlecze to nie uciecze.... ale chyba lepiej wiedziec wczesniej - juz by ci tescik ten early 10miu wyszedl ;-)

Die zdrowka dla corci :-)
testuj testuje :-) ja sie Cie o zdanie juzz nie pyatam hehe :-) mam pomysl zatestuj i nie patrz tylko z zamknietymi oczami zdjecie zrob i wstaw nam hehe :-) kurde no ja za Ciebie nie zasikam a uwierz mi jak ma wyjsc to wyjdzie :-)

No i kukra wodna silownia zamknieta byla juz. No nic jutro ja lyzwy ide :-) :-) mmm ciekawe jak mi pojdzje 6lat nie bylam :O

Moj brat za miesiac slub cywilny ma brac, dzis powiedzial a ja mam byc swiadkiem :-) wiec kurde musze schudnac, staranka ida na odstawke, bo bede sie slabo odzywiac teraz :-P
Dzownilam do tesco i poprosilam o telefon. Zgodze sie na prace w weekendy od 6.00 do max 12 (bo niby zgodza sie na kazde godziny w weekendy) no i dodatkowo jeden dzien w tyg. Do 15 bo inaczej nie moge i tego nie przeskocze. Zobacze co powiedza :-)
W kazdym razie stwierdzilam ze zacisne zeby i posladki i bn sie zgodze nawet na prace rano i wieczorem w weekendy, tzn. troche godzin rano troche wieczorem...albo jeden wieczor w tyg.
Tak czy siak mi to na dobre wyjdzie tymbardziej ze sie o dzidzie staram, a napewno bedac w ciayz nie bede walczyc tylko na zwolnienie pojde jak bedzie trzeba :-)

No i musze troche kaski zabrac na przelot teraz ....

Ciekawe ile uda mi sie zgubic, ale chce przypominac czlowieka, no moze kobiete hehe.

Dzieci w lozkach juz, wiec jest chwila dla mnie :-)

reklama
Dzieaczyny powiedzcie mi czy jak bede mierzyc tempke.w.weekendy o 5 a nie o 6 to bedzie tragedia ?? Czy lepiej teraz zmienic i codziennie o 5 ?? I co myslicie zmienic termometr czy mierzyc tym co m z dwoma miejscami po przecinku ?? czy moze rteciowym ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry