reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tak Edytko postanowiłam zrobić zdjecie in wrzucić, ale Matylda to zobaczyla i powiedziała,ze ona tez chce mieć ze mna zdjecie, wiec zaraz pewnie zmienie.

To wrzucaj zdjecie z corcia :-)

Jej ta pogoda doprowadzi mnie do depresji ,jest koniec maja a pogoda nie zachęca do wychodzenia z domu :sorry:

reklama
Diee heheehe gratulacjeeeeeeee siusiakaa nosz kurcze następny chłopp a ja jeszcze mam cichą nadzieje ze z mojego siusiaka w brzuszku zrobi sie hamburger :D:D heheh ale teraz tak patrze aaaa co mi tak synus jest zawsze Mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Ale sie rozpisalyscie!!!:-D

Die - kochana! Gratuluje siusiaka!!! no to macie komplecik:-D
i jak widzisz tutaj i ciezarowki i staraczki wiec prosze nie odchodz, tylko pisz
ja nie jestem na forum z grudnia czy listopada bo nie nadazylabym, tam dziewczyny siedza i pisza ciagle a ja potem glupio sie czuje, ze nie odpowiadam kazdemu i jestem taka 'dochodna'
tutaj z Wami czuje sie dobrze, swojsko:tak:

Emalia - jak widzisz powoli kazda dolacza wiec i Ty dolaczysz, nie ma bata!!!

Edytko - no za Ciebie to kiucki beda trzymane po wakacjach non stop

Krowko
- czasem trzeba podjac taka decyzje.. widzisz, my odkladalismy starania ponad rok:sorry: pozniej pare miesiecy staran..

Akuku - usg co 2 tyg?? wow:-D

a ja tylko 3 w calej ciazy buuuuu ;-)

Sloneczko - trzymam kciuki za wizyte i prosze zjdeciem sie pochwalic!!!!!! tam na gorze w masz 'dolacz zdjecie' kolo kliszy filmowej, taki kwadracik z krajobrazem, kliknij w to i wybierz zdjecie z komputera:tak:

u nasa tez pogoda do d...a na mazurach slonce i 25 stopni, kumpela mi donosi, bo siedzi na lodce i się opala, farciara.

Powiem wam po cichutku,ze mi się marzy druga corcia, ale żeby tylko zdrowe było, a chłopak chyba jest latwiejszy w obsłudze, bo moja 4,5 letnia corcia fochy ma codziennie od jakiegoś czasu, Edytko zdjęcia dzisiaj nie będzie, bo wlasnie Matylda focha walnela.

kasoku aaaaaaaaaaa, oł jeeeeeeeeeee......

jest krecha, jest, wcześniej na moim komputerze nie było widać ale na tym teście widzę (nawet pomimo tego, że zdjęcie nieostre jest).

no to chyba można już gratulować, co?

co do drożności to nie wiem co on mi tam planuje robić, zapytam w sobotę.

tili no, no brzuszek już ładniutki, okrąglutki, też na taki czekam, hehe

anabelka no powiem Ci, że ja bym sobie rękę dała uciąć, że mam pochrzanione hormony i to mocno, a tu taka niespodzianka... dobrze, że się z nikim nie założyłam bo musiałabym zmienić nick na jednoręka_karolina :-D

co do tarczycy to siostra mojego ojca choruje na tarczycę, może coś po niej odziedziczyłam :eek:

nieee, szczuplutka nie jestem, tzn może i jestem ale od pasa w górę :-D bo od pasa w dół to już nie bardzo, ważę 59 kg przy wzroście 169 cm więc to chyba nie aż tak dużo, ale wkurza mnie moja budowa ciała bo wszędzie jestem szczupła ale mam szerokie biodra i przez to optycznie wyglądam na grubszą niż jestem w rzeczywistości. :wściekła/y:

Karola kochanie ja waze 49 jeszcze i mam 160, teraz ludzie mowia,ze super wyglądam, ale jak zaczynam tyc (już wkrótce niestety) to duoa i uda na początek ide, potem długo długo nic czyli wyglądam na maxa niepropoprcjonalnie a potem brzuch, ramiona i...w końcu moje minus A miseczka cycki się zaokraglaja. A jak chudne to na początek ida cycki potem wszystko inne, potem długo długo nic i...w końcu chudnie dupa ni uda, ale wtedy gdy na gorze już jestem kościotrupem.

a ja zawsze najpierw w cycach przybieram hehe potem partia dolna a potem cała reszta,ale bez przesady...w ciąży gdy miałam 20kg więcej i po niej gdy miałam 14 na plusie nikt nie mówił że źle wyglądam a wręcz przeciwnie,teraz niestety 55 przy 178kg chociaż jak oglądam top model to się zastanawiam dlaczego tak mało ważą a wyglądają normalnie bo dla mnie normalna figura to 59-60kg u mnie a modelka by usłyszała że za gruba co dla mnie ta waga nie powoduje że fet mi wypływa czy coś,nadal jestem wtedy szczupła,jędrna itd chyba kości mam ciężkie

die gratuluje siusiaczka!

tili Patrick, bardzo ładne imię, takie uniwersalne, pasuje i w UK i w PL, jestem zwolenniczką takich międzynarodowych imion (pewnie ciut z racji wykształcenia filologicznego) i sama zastanawiam się nad jakimś uniwersalnym imieniem no ale mój M. to patriota z krwi i kości i jest na nie wszystkiemu co brzmi zagranicznie :crazy:

akuku a co tam, rób usg tak często jak masz ochotę i okazję, ja pewnie też bym tak robiła :tak:

ps. akuku, Ty pewnie liczysz na córę, masz jakieś typy imion?

reklama
Karola no nie powiem ale bym sie z cory ucieszywa baaardzo, ale jak mowie najwazniejsze zdrowko i musze sie nastawiac na chlopca co by pozniej jakiego dola nie zalapac, a lepiej milo rozczarowac. Choc puki co jak wyobrazam sobie malo fasolke to widze tuptajaca.dziewczynke blondyneczke w sukienusi z blond kitkami, warkoczykami, dobierancami :-)
Tak wiec noo mam nadzieje ze jak bede w tym 14.tyg w pl to moze juz cos powie lekarz ( z Alexem w 12 tyg chyba lekarz powiedzial jajca jak dzwon i o pomylce nie ma mowy)
Z Vikim mowili raz ze chlopiec a raz ze niewiadomo i ze moze byc dziewczyna, ale ja tez pewnie wybiurczo sluchalam i tylko dziewczynka slyszalam :p hehe

A co do usg. To zastanawiam sie czy isc za tydz. W piatek 120 zl.to nie jest tragedia, a przynajmniej potwierdzi jedno.serducho i powie jaka duza fasolinka :-)
Potem w 10 tyg. To juz chyba odpuszcze bo tu bedzie w 12 tyg. A ok 14 tyg. Bedziemy na urlopie i wtedy na pewno zrobie bo moze juz sie ukarze jakis sisiol badz sisiolinka :p hehe
Alex chce brata, Victor siostre, ja i Jarek chcemy baardzo core. jarek do mnie codziennie mowi zebym mu core urodzila.:p
A ja do niego no jaki towar wyslales taki bedzie :p hehehe
Powiem tylko ze 3 ciaza inna, kazda inna...ale jest cos co rozni sie calkowicie od tamtych. Wtedy miesa w zadnej postaci nie zjadlam przez dluzszy czas :p teraz zjem i mi smakuje, wtedy slodyczy nie moglam a teraz, no wstyd.sie przyznac dzis zjadlam prawie.cala czekolade wedla truskawkowa :p hehe
Ale i kwasne jem a w tamtych ciazach raczej normalnie ale bez miesa.

A i dzis mialam baardzo krutko mdlosci :-) tak wiec ciesze sie.
Sennosc za to trzyma.

Tak wiec dziewczyny trzymalyscie kciuki zeby mi sie udalo to teraz trzymajcie za dziewuszke, ale ja nie wierze ze tyle szczescia koglabym dostac na raz :-)
Tak wiec ogladam niebieskie ciuszki.
Tym razem postanowilam nie szykowac ciuszkow dopuki nie bede pewna kto to :p
Wiec jesli na usg nie potwierdza to do szpitala biore po jednym komplecie dla chlopca i dla dziewczynki a reszta uniwersalnych.

A imie. Nie rozmawialam jeszcze z m ale ja obstawiam Amelia dla dziewczynki...
A dla chlopca moze Olivier, zobaczymy :-)
Bedzie usg bedziemy rozmawiac.

Do góry