• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

No Nuuśka zaszalałaś:))) 9 dpo to chyba byś musiała trojaczki mieć:)))))) W sumie to niektórym wychodzą, ale to są jakieś ewenementy:) Z testem to najlepiej czekać do dnia spodziewanej @ (ale to strasznie ciężko:))))) A wcześniej to najlepsza jest betka, tak dwa dni przed @ można już się na nią wybrać:)

reklama
No I pati ma racje !!
Ja tez sie testow tyle narobilam ze moglabym w cv wpisac!
Nie popelniaj naszych bledow. Ja robilam wczesniej testy od 8 dpo... A ten ostatni raz powiedzialam sobie zs testu wczesniej nie zrobie ale ze tempka w 11 dpo byla taka wysoka ze zaczelam sobie wmawoac ze.moze sie udalo ivtest zrobilam po to by wyszsdl negatywny I zebym nie myslala juz o tym...

Kasiol kochana nei usprawiedliwiamy Nuuuska o nie! Njapierw ona nam bure dwala za testowanie wczesniej. Ona byla nadzieja a teraz co odwalila? nie ma zmiluj sie.

KARA MUSI BYC!:-D

Ale ale ale ja nie bylam sobą, opetana bylam, otumaniona bo się nie wyspałam stad to.Nie bylam sobą !! :rofl2: Ja nadal jestem nadzieja!! Wypraszam sobie patu$ :-) I zawsze będę dawac bury za Wasze zle nastawienie, testowanie przed czasem i nakręcanie się na NIE ! To był jeden jedyny wyjątek który potwierdza regule oooooooo !!!!

No ale tak, madra to ja nie jestem robiąc test 9dpo nie da się ukryc. Wiem na przyszlosc, glowa mnie chyba za kare rozbolała, a kare to ja mam już nie chce więcej !! Wyrzuty sumienia ze nie dotrzymałam słowa:angry::angry: Babska ciekawość psia mac.

paulinka haha dziekuje :* obiecuje się poprawić.
Co do ziol Ojca Sroki, nie pilam ale czytałam o Nich swego czasu dużo, wiele staraczek z BB je pije, ale z jakim efektem hmmm ciężko powiedzieć. A czemu pytasz ?
Na allegro sa dostępne widziałam.

reklama
Paulinka ja czytalam ze ziolka dobre sa, reguluja.
Np . Jedna staraczka listopadowa pije pierwszy miesiac I owu miala w 15 dc a nie jak od kilku miesiecy w 30 ...
Czekamy wlansie na efekty czy udalo sie zajsc ;-)
Jak chcesz kupic wczesniej to zapytaj o termin przudatnosci ;-)

My zaraz na plaze jedziemy, dzieci wysmarowane filtrem 50 ;-)

Spagetti z m zrobolismy na pol :/ bo mi tak smierdzialo ze nie moglam wytrzymac... Ahh ten czuly wech.
Zjesc zjem, ale wachac surowego miesa nie moge ... A mielone przy smazeniu tak "ladnie pachnie" ze kanapki na dworze jadlam :-P hehe

Dobra zmykam , jeszcze kanapki zrobie I przygotuje wszystko na plaze. Ale cos sie oderwac od was nie moge :-P

Ostatnio codziennie snia mi sie erotyki... z udzialem moim I m wiec nie jest zle..ale to moja wina bo se wymyslilam zebtroche pokaram mojege, a sama sobie na zlosc robie..haha a hormony dzialaja na odwrot niz z chlopcami, z nimi w ciazy nawet nie myslalam o przytulankach, a teraz ? po nocach mi sie sni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry