• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka !!!!!!! To testowanie to naprawdę niemądre było! Test i tak nie jest wiarygodny więc nadzieja ma być :-)

Ja też słyszałam o tych ziołach ale nie znam osobiście nikogo kto by stosował więc nie mam pojęcia czy to naprawdę działa..

reklama
Patuska, no przyszalalas z tym testem, nie ma co.... :no::crazy::crazy::crazy: Ale może dobrze, teraz sie przestaniesz nastawiac że sie moze udalo ;)

Akuku, ja z aguska w ciazy codziennie miałam ochote na seks, co mój G wykorzystywal na calego ;)

Akuku wiesz moze to dziewczynka? hmmm ciekawe...

Nuuuska dobra ale zeby bylo mi to ostatni raz!

czekaj do terminu @ albo najwczesniej dzien przed @

Akuku skoro prawie we wszystkich aspektach ta ciąża różni się od poprzednich to chyba będzie dziewczynka:) He już druga, bo czekoladka też czeka na Nadię:) Nic nie mam przeciwko temu, żeby się passa dziewczynkowa u nas utrzymywała:)

No chcialabym by to prawda byla, swoja droga.musze mojego troche wykorzystac przed wakacjami, bo przez to tez nerwowa chodze. Jaka ja glupia sama sobie na zlosc robie hhehe...
A na wakacjach pewnie nie bedzie jak bo bedziemy spac w aucie I upaly hehe
Tylko ja padam zanim m do lozka przyjdzie heh.
My juz w drodze na plaze :-)

Tyska to Nuuuska tetsowala nie ja:-D

Ja o ziolach o.Sroki nic nie wiem. Ale mysle za co za duzo to nie zdorwo. Moim zdaniem jak Castangus to nie ziola o. Sroki.

No ja właśnie pytam, bo na styczniówkach była dziewczyna, która je piła i w sierpniu rodzi i wykres karotki też widziałam. Pierwszy cykl z ziołami i bardzo ładnie to wygląda...

Ja tez ostatnio zastanawialam sie czy nie sprobowac, ale uznalam ze kurcze chyba by to bylo juz za wiele. Poczekam do poniedzialku i wtedy bedziemy myslec co dalej, bo poki co staram sie nie myslec o kolejnych cyklach - moze tak lepiej na jakis czas :)

tysia wiesz jaka jestem zla na siebie za ten test ?! co mi do glowy wpadlo kurcze to sama nie wiem :no: kupilam na razie jedno opakowanie Castagnusa, porozmawiam z gin w poniedzialek, chce powiedziec ze poprzednia powiedziala ze mam go brac ( chyba najlepsze co mozna wymyslec ) na wyregulowanie cykli i zobaczymy co powie :blink:

W ogole pytanie z innej beczki - myslicie ze moge wziasc na noc tabletki na lepsze spanie ? bo kurcze od 3 dni nie potrafie spac :/

reklama
Nuuuska zalezy jakie? jesli ziolowe to tak.a jesli na jakims innym specyfiku to bym zasiegnela porady czy nei beda olidowac z Cast, no i trzeba pod uwage wziac przyszla fasolke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry