• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Ale ja mam dokladnie tak samo. Kiedys bylam pewniejsza conajmniej o polowe wszystiego, a teraz tak jak i Ty, potrafie kilkakrotnie pytac Łukasza czy mnie kocha, wczoraj powiedzial mi z nienacka - Wiesz co, cieszylym sie bardzo gdyby ten test w koncu wyszedl pozytywny. Przykro mi sie zrobilo, bo czuje ze to ze mna jest cos nie tak. On z miesiaca na miesiac coraz bardziej sie stresuje, ja tez i nic z tego nie wynika.
Sluz pojawil sie bialy, lepki jak czesto gesto przed @ wiec jakos nie mam zludzen wcale :no: Przykro mi tylko bedzie po raz kolejny powiedziec Łukaszowi ze sie nie udalo, jesli okaze sie to faktem. Kurcze, czemu to wszystko musi byc takie trudne :zawstydzona/y:

reklama
Dopóki nie ma @ to nie trać nadziei :* przecież sama dobrze wiesz, że objawy wczesnej ciąży i objawy @ mogą być podobne. Śluz równie dobrze może być zwiastunem fasolki :-)
Także głowa do góry kochana :* naprawdę jeszcze nie wszystko stracone :-) zwłaszcza że temperatura nadal ładna :-)

Wlasnie chyba tylko jeszcze ta tempka mnie trzyma tak troszke. Moze wcale nie bedzie tak zle, trzeba miec nadzieje jak piszesz, bo bez tego zwariujemy :tak:
Swoja droga, brzuch przestal w ogole bolec, wiec z tego rowniez sie ciesze.

Hej lasencje.
Dzieci poszly spac o 22 pierwszy taz od uhuhu...
Dzis zasneli w aucie w drodze powrotnej... No I my na zakupach bylismy wiec mlodzi wykorzystali to ze nas nie bylo. Ale umylam ich, wysmarowalam I do spanka :-)
Jutro czeka mnie ciezki dzien, alex qybral sobie torta, straz pozarna... Mam nadzieje ze uda mi sie taka ladna jaka sobie znalazl :-)
Zrobie sernik teczowy, ciasto krowka, sernik na zimno, rybe po grecku, salatke I moje ulubione pomidory z czosnkiem ,serem I majonezem mmm ;-)

Ide spac bo padam na pyszczek juz od 19 ,
Nuska trzymam kciuki za tempke, spij dobrze I jej nie zaburzaj ;-)

Dobranoc kochane :-)

Cześć dziewczyny :*
Ale się u nas pogoda zepsuła... W nocy to tak lało że masakra.
Coś dziwnego dzieje się z moją tempką. Wczoraj poszła trochę w górę ale zaznaczyłam zaburzenie. A dziś patrzę, a ona jeszcze bardziej w górę! Nic już nie rozumiem... Zaznaczyłam zaburzoną bo moze to że się w nocy obudziłam miało na nią wpływ, choć często się budzę i raczej nie ma to wpływu na tempkę hmmm... Co sądzicie?
Dziś wizyta u gina to zobaczymy czy coś się dzieje.

Lecę do pracy :-) miłego dnia :*

Patu$ka Ty chyba też dziś wizyta? O której?
Nuuuśka trzymam kciuki za temp :*
Akuku miłych przygotowań :-)

hej dziewczynki :*

akuku no to rzeczywiście ciezki dzień, ale na pewno wszystko swietnie wyjdzie :tak: Wierze w Ciebie ! :-) mam nadzieje ze mama tez pofatyguje się do pomocy :X
Zyczenia dobrego spania, chyba się sprawdzily bo pierwszy raz od dawna nie obudziłam się jak Ł. wrocil z pracy, spalam twardo jak kamien :happy2:ale to na pewno tez zasluga pogody bo przy deszczu najlepiej się spi, a powietrze się ochlodzilo, rano padalo, nie wiem jak w nocy wiec az milo się spalo :)

natka jeśli tylko raz się obudzilas, a wcześniej już się to zdarzalo i nie miało wpływu na temp. to ja bym nie zaznaczala jako zaburzonej, bo sama często się w nocy budze/przebudzę ale to na moment, pokrece się chwile i zasypiam spowrotem. Na która masz wizytke ???? Kurcze oby same dobre wiesciuchy, dziś 10dc wiec pecholki powinny już być widoczne :-)

Dzis zaczelam się zastanawiać co do mojej poniedziałkowej wizytki u gin. Poczytalam o Niej jeszcze trochę opinii jakie znalazłam, fakt, przestazale troszkę ale nie wszędzie ja polecają. Mam nadzieje, ze dla mnie okaze się fachowa, bo inaczej z geby jej wyciagne te moje 200zł :wściekła/y:

reklama
Hej!
Widze ze Wam tez starania odbieraja pewosc siebie?Ja tez tak mam. To uczucie wybrakowania....

Natka o 14.30 przyjmuje ale jade tak kolo 16. jak Ł wroci z pracy. Pewnie jeszcze w poniedzialek bede musiala jechac do szpitala na ten zastrzyk bo w 10 dc napewno nie bede miec 17 mm.

Akuku jak sie czujesz? No to bedziesz miec imprezke. Sernik teczowy...mmmmmmmniam:tak:

A co do temoki Nuuuska ladny wykres nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&, Natka po co zaznaczalss zaburzona? Podniosla sie,potem spadnie i bedzie skok. Zobaczysz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry