• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

patu$ to i za Twoja wizytke trzymam mocno kciukaski :-) oby pecholki były co najmniej dwa, i rosly w sile :tak: Co do mojej tempki ja mam przeczucie ze ona się roztrzaska w dol :zawstydzona/y:ale już nic nie mowie :X Wole Twoje przeczucia i kciuki bo one ostatnio się sprawdzają :happy2:

reklama
hej:)
akuku powodzenie z tortem:)
natka moze teraz zacząc spadać-jak dla mnie zbliżasz sie do ovu:)
patuśka czekamy na wieści po wizycie:)
nuśśka tempka nadal wysoko , a jak Olka się czuje?
dziś się urlopuje w domu:)

kasiol dziś będę z mama rozmawiać, miała rano dzwonoic, bo musze wiedzieć jaka dawke antybiotyku jej wykupić ( tzn czy więcej czy mniej). Na kontrole idziemy w poniedziałek, wczoraj mama mowila, ze już jej lepiej, ze wydaje się jakby ten antybiotyk zaczal dzialac, ale dwa dni to za krotko żeby można było mieć pewność niestety. Ale oby pomoglo, bo u nie chodzi o wyleczenie gronkowca, bo ten nie daje zadnych objawow, ale o to, żeby wyczyscic zatoki, i gardełko, bo trzy tygodnie kaszlu to stanowczo za długo ;/
Twoja tempka pięknie poleciała do góry :-)ajjj oby tak została !

Nuuśka tempka pięknie się utrzymuje:) Kasiol u Ciebie też pięknie wygląda, oby tak do końca:))) Patuśka dzisiaj wizytka? A więc będę trzymać kciuki:))

Mówicie żeby nie zaznaczać zaburzonej? Hmm.. W sumie myślałam nad tym, ale nigdy nie miałam aż takiego dużego wzrostu w pierwszej fazie.

Patu$ to masz wcześniej niż ja, ja jadę po 17:00. Trzymam kciuki :*
Ja mam nadzieję na zastrzyk dzisiaj. Co prawda to dopiero 10dc ale dwa cykle temu w 11 dc miałam już 20 mm. Obawiam się, że w poniedziałek będzie za późno bo to już bedzie 13 dc.
Nuuuśka dobrze że z Olą lepiej :*

Hej nuska ladna tempka :-) ja nadal trzymam kciuki :-)

Zycze wam dziewczynki milych wizyt dzisiaj :-)
Natka kazdy czlowiek przebudza sie co ok 3 godz. (sprawdzajac czy wszystko jest ok) z reguly tego nie pamietamy :-)
Tempka nie jest zaburzona :-)

A ja dzis w nocy nie bylam ani razu siusiu :-) hehe a to wyczyn bo ostatnio co 2 godz. Sie budzilam...

Kasiol piekna tempka :-P a I milego dzionka zycze.:-)

Alex jeszcze spi , ale akurat dzisiaj kosza trawe nam pod oknami... Eh
Viki sie obudzil juz tzn o 8.30

Dziekuje, kochane jestescie, mam nadzieje ze tort sie uda n tyle ze bedzie zadowolony... glupio by bylo jakby sie rozplakal ze to nie taki tort on chcial.
Tak wiec postanowilam ze wiecej nie bedzie wybieral tortow, bo zdjecia z cukierni sa I maszynowo robione ... No I maja wiekszy wybor skladnikow niz ja tutaj.
No ale dam z siebie wszystko :-)
Zrobie zdjecie to wam pokaze I same ocenicie :-)
Sernik teczowy jest super na dzieciece imprezy :-)
A jednak usmiech dziecka najwazniejszy.

Dobra ide zjesc sniadanko, pojade do sklepu kupie co mam dokupic I zabiore sie za sernik na zimno, bo dzis znajomi wpadna.

Ostatnia edycja:
paulinka byle do poniedziałku, wtedy się wszystko wyjasni, no chyba ze wcześniej tempka się rozstrzaska :zawstydzona/y:

akuku sernik teczowy kiedyś miałam przyjemność sprobowac, mniam mniam wlasnie podsunelas mi pomysl zrobienia go :-)
koniecznie trzymaj dalej kciuki, choć już nie ma wzrostow/ spadkow wiec hmm.

natka ja bym nie zaznaczala absolutnie jak napisałam wyżej, bo sama tez niejednokrotnie budze się w nocy, wiec praktycznie kazda musiałaby być zaburzona :happy2:
kurcze zimno się zrobilo :/

Paulinko jak wieczorkiem znajde chwile to napisze a jak nie to jutro lub w niedziele.

Ja dzis wstalam z 3 spuchnietymi palcami w prawe rece :/:/

A I zaczelam 14 tydz. :-)

reklama
Natka trzymam kciuki :) Ja na wizytke wezme pregnyl bo ostatnio o 10 dc maialm po 19 mm czy po 18 osttanio byly male,ale moze teraz znowu beda duze,no ale mam po pol tabletki wiec moze i nie urosna. Nie widzi mi sie jechac w poniedzialek bo wiemze ten zastrzyk mi da a to 30 km a ja w pon. do pracy ide.

Zobacze co mi powie dzis.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry