• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Wrociłam z nordic walking, zrobiłam skalpel (w połowie tylko) a teraz to jestem tak padnięta, że marzy mi się spanie... Ale niestety trzeba się wziąć za sprzątanie no i królewiczem mym zająć, bo on nie rozumie, że mama jest padnięta:)

reklama
A ja wróciłam niedawno z pracy, po drodze jeszcze zrobiłam małe zakupy i teraz muszę trochę posprzątać w domu :-) a za półtorej godziny do gina.. Już bym chciała być po bo ciekawi mnie co tam się u mnie dzieje :-)

Akuku ale Ty masz problemów z tymi alergiami... Oby małemu szybko się poprawiło.

paulinka robisz skalpel ??? jaaaa :-) łukasz robi skalpel, ja tez cwiczylam z Nim przed laparo, a teraz znowu mnie obeszlo bokiem. Do poniedzialku nie musze :wściekła/y::wściekła/y: a potem juz sobie obiecalam ze wroce do cwieczen.

natka trzymam kciuki za wizytke :**

ledwo przyszlam do pracy juz mnie szefowa zdazyla z rownowagi wyprowadzic, zrabala mnie z gory na dol ze telefonu nikt nie odbiera, moja wina ku*** :zawstydzona/y:

paulinka robilismy co dwa dni na przemian z ABS-em ( program na miesnie brzucha ). Ł. dawal rade caly skalpel przerobic od razu, mnie niestety ciezej to szlo, ale on ma kondycje jak ta lala, nie to co ja. :wściekła/y:

Nuska to ja nie wiem co ja z nim na wakacjach zrobie ??
Jeszcze sie ludze ze moze ten plyn na slonce z filtrem go uczulil... Wlasnie jemu wysypka wyszla tam gdzie sie nie opalil wcale. Bo najbardziej opalil plecji, zreszta skora mu schodzi :/:/ delikatna ma ta skorke . No nic najwyzej bedzie w koszulce biegal na plazy.

Dobra zrobilam sernik na zimno I krowje. Teraz czekam na znajomych, a jak pojda to upieke sernik tecze I biszkopty na torta. A jutro bede zdobic torta.
Jeszcze salatke mam zarobi, a ja rybke po grecku I te pomidory...eh, zapomnialam.

akuku wiesz co ja unikam slonca po prostu tzn nie, zle to ujelam. Unikam opalania sie, narazenia na bezposrednie promienie dluzej niz 10 min. Jesli bedziecie na wakacjach, nie ma zagrozenia jesli nie bedzie lezal na sloneczku. Byle tylko smarowac go kremami z wysokim filtrem :happy2: nie martw sie na zapas, moze to wcale nie to, bo dziwne zeby wyskoczylo mu to nagle :confused: uczulenie na slonce nie dokladnie wysypka, wiele tego rodzaju uczulen widzialam i za kazdym razem objawialo sie to czerownymi, nabrzmialymi plamami na skorze. U mnie dokladnie pojawia sie niewielki czerwony punkcik, po chwili drugi, trzeci, po czym zaczynaja doslownie puchnac w oczach i rozlewaja sie na ciele :/

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnei lekraz nei wiedzial czy dac go dzis czy kiedy. Bo mowi w poniedzialek moze byc za pozno a dzis jeszcze za wczesnie bo nie jest pewny tego 16 mmm. Gdyby jego nie bylo to napewno dzis bym dostala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry