• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Ciesze sie ze moje trzymanie kciukow pomoglo :-) trzymalam kciuki za conajmniej dwa i sa trzy :))) super :*!!!

:tak::tak: w ogole mam wykres tez na ovufriend-zie i rowniez pokazal mi owu w 17dc ale szanse na ciaze - 35 % nie lubie ovufriend-a. Stanowczo nie.

reklama
Ovufriend oszukuje. Mi nie pokazuje owulki wtedy kiedy jest. I z niego nie korzystam bo jak kiedys wam pisalam 3 razy mi zmienil owulke a ta ostatnia nimby w 23 dc przy cyklach 28 dniowych:szok:

Ja tez ovufriendowi mowie nie:no:

Patuśka super:)) A jak ten zastrzyk dostaniesz to pękną wszystkie 4? Czy po pierwszym reszta się jakoś zablokuje?

Nuuśka ja tylko pół skalpela dałam radę, ale jutro albo pojutrze poćwiczę znowu i dam radę może trochę dłużej:)))

Paulinka pekna wszystkie :)

Lekarz dal by mi dzis tylko ze dwa byla po 18mm a jeden 16 i czeka az ten 16 mm urosnie przez dobe do tych 17-18 biorac pod uwage ze pecherzyk rosnie 2 mm na dobe to moze sie udac.

patu$ ale byloby super jakby pekly wszystkie trzy i do wszystkich trzech dopadly sie zolnierzyki :-) a Ty to w ogole juz chyba nie czytasz mojego marudzenia haha xD Dzis mowie Łukaszowi ze mnie zjechalas z gory na dol wczoraj a on mi na to - ze to i tak cud ze jeszcze ze mna wytrzymujecie, ale w koncu jestescie takie same jak ja wiec trafil swoj na swego :-D

Nuuska jak juz widze ze zaczynasz jazde to nie czytam do konca,a po co ja sie bede stresowac. No przeciez stres staraniom szkodzi:-):-):-)

Za bardzo Kochana sie przejmujesz tym wszystkim. To ja juz widze co to bedzie jak zaciazysz,ale bdziesz zrzedzic:-):-):-):-);-)

Dziewczyny co to jest ten skalpel? To chyba ten noz do krojenia ludzi na tle operacyjnym?

Patu$ fajnie że u Ciebie dobre wieści :* to teraz życzę tego co Nuuuśka - trojaczków ;-)

a u mnie fatalnie. Znaczy i dobrze i źle. Na prawym jajniku pęcherzyk 17,6 mm, dostałam pregnyl więc na dniach owu. Ale na lewym jajniku mam torbiel :/ 56 mm. Także szoku doznałam, choć gin mówi że to się niestety często zdarza podczas stymulacji CLO przy PCO.
To jest ostatni cykl z CLO przed 2-3 miesięczną przerwą, bo gdybym brała dalej CLO i torbiel urosłaby do 10 cm to zostaje tylko laparo.
A widzicie, mówiłam cholera że te moje bóle brzucha nie świadczą o niczym dobrym! I miałam rację.
Generalnie torbiel się prawdopodobnie wchłonie po duphastonie bo to typowa torbiel po przestymulowaniu ale to nie zmienia faktu że jestem załamana!!!
Czyli zapewne nici z fasolki przez najbliższe miesiące bo jakoś nie wierzę żeby teraz się udało, nie mówiąc już o tym okresie, gdy będzie przerwa od stymulacji.

natka ale torbiel wcale nie przekresla kochana szans na fasolke :-( kto Ci tak powiedzial ????? Kobiety z torbiela rowniez zachodza w ciaze, pewnie ze moze byc to trudniejsze, ale na pewno nie jest niemozliwe. Patu$ miala torbiel i wchlonela sie w ciagu jednego cyklu, u Ciebie na pewno bedzie podobnie !!Nie martw sie prosze Cie, i dzialajcie mimo wszystko :-)zebys przypadkiem nie odpuscila :blink:
kurcze ale to teraz ja z kolei sie boje, zeby i mnie sie cos znowu nie zrobilo na tych moich jajuchach :no: bo bol brzucha cos oznaczac musi na pewno, tylko ciekawe co w moim przypadku. Teraz to dopiero bede zrzedzic !! :wściekła/y::wściekła/y:
A co do laparom, ja jestem za laparo w kazdym przypadku problemow z zajsciem w ciaze. Gdybym miala drugie raz sie zdecydowac, nie myslalabym ani chwili :tak:Ale u Ciebie nie bedzie trzeba bo torbiel sie wchlonie zobaczysz ! :*
kiedy masz nastepna wizytke ?

reklama
Natka to by wyjasnialo ze owulka byla pozno. Jeden pekl a drugi nie pekl bo mialas dwa jak pamietam?

Wazne zeby teraz pregnyl podzialal. Mi sie wydaje ze wieksza dawke powinnas dostac. Szkoda ze nie mialas usg po owulce.

No napewno przy fasolce torbiel jest ogracizeniem,ale tez nie mozliwym do spelnienia.

Co do torbieli to fakt bardzo czesto sie to zdarza dlatego lekarze niektorym od razu dawaj zastrzyk. Widzisz u mnie bylo ok przez 3 cykle same pekaly a potem ciach i torbiele. Wchlonely sie naszczescie to i twoja sie wchlonie.

Tytulam cie i cmokam w czulko, bidulko moja :* :* :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry