• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczynki ;*
U mnie dziś mega spadek, więc teraz czekamy na jeszcze większy skok :-) samopoczucie trochę lepsze choć pobolewa mnie jajnik znowu.
Akuku rozumiem że pewnie jesteś wkurzona, ale nie denerwuj się :* to ani nie jest dla Ciebie teraz dobre, ani nic nie zmieni. A może przyjdą i wcale nie posiedzą godzinę tylko dłużej? Bądź dobrej myśli i naprawdę się nie martw.

Nuuuśka no nie powiem- tempka piękna :-) mam jeszcze lepsze przeczucia :-) czekamy na poniedziałek i pozytywny teścik :-)

reklama
natka Kochana ja wierze ze nawet z jednym pecholkiem się uda, kurcze wszystko jest możliwe, a kto by powiedział ze akuku kiedy odpuści zajdzie w ciaze ? Tez Nam się to wtedy wydawalo nieprawdopodobne, a tu taka niespodzianka :happy:Wiec ciesze się, ze spadek się pojawil, czekamy na wzrost ja napisałaś i do dziela, kurcze musimy wierzyc !!

Dzis mnie cos dziwnego spotkalo - bol glowy, po porannej kawie. Żeby było zabawniej, polowe jej wylalam, bo jak glowa zaczela bolec, kawa stala się ochydna a teraz mam wrazenie ze zaraz wyjdzie miz gardla i puszcze pawia :eek:blee...zresztą ogolnie od jakiegoś czasu zaczelam pic mniej kawy, nawet herbata mi nie smakuje ale to chyba przez te upaly woda i jeszcze raz woda niegazowana smakowa najlepsza ! :-)
A jak tescior w pn będzie negatywny to chyba schleje się z rozpaczy :wściekła/y: w ogole to teraz nie wiem czy go zrobie powiem Wam szczerze. Chyba gdyby tempka była ladna nadal wolalabym bete. Dla mnie jedna krecha na tym teście stala się już taka normalnoscia, ze jakos wynik z bety chyba lepiej bym przyjela :blink:

akuku idz robic torcik i koniecznie wklej potem zdjeciucha :tak: Trzymam kciuki żeby caly dzionek był udany, i żeby Alex był szczęśliwy :) Wycaluj go od Cioc BB :happy:

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana. U mnie leje od wczoraj ;/

Nuuuska tempka bardzo ladna. Natka jutro bedzie skok zobaczysz!

Akuku no przyke jest jak sie zachowali ale ja tez nie mam za fajnych chrzestnych niestety...Moj brat jak urodzila sie najmlodsza corka za chrzestnych wzial dwojke od zony strony i teraz narzeka bo nie pamietaja bo to bo tamto. Ale jak ja chcialam byc dla niej chrzestna to nie,bo Aska obiecala siostrze...

A no pewnie kochana, że lepiej beta :-) jak masz taką możliwość to pewnie, że warto ją zrobić w poniedziałek :-) co do kawy to rzeczywiście dziwna sytuacja, znaczy ból głowy mnie nie dziwi bo sama często takie miewam po kawie (dlatego rzadko ją piję ;-)), ale ten odruch wymiotny? Hmm ciekawe, ciekawe :-)
Co do schlania się to doskonale rozumiem bo sama wczoraj miałam na to ochotę. Ba, nadal mam ochotę więc kto wie czy nie zapiję dziś smutków haha :-) bo wczoraj M był w pracy i pomyślałam że głupio tak samej ;-)

Patu$ka widzę że u Ciebie też tempka w dół :-) dziś zastrzyk więc jutro pewnie jeszcze bardziej poleci i w poniedziałek skok :-)

Ostatnia edycja:
patu$ u Nas tez leje i przestać nie może. A ja wzielam się za pranie zalegajace w koszu od początku tygodnia i co ? Oczywiście nie mam miejsca na suszarce, już powiedziałam Ł. ze musimy się zaopatrzyć w wieksza ilość bo jedna nie wystarcza na Nasza trojke i sterte brudnego prania jakie trzeba ogarnąć po całym tygodniu :wściekła/y:

natka jak masz ochote to pewnie ze %%%%% kto wie, co się z tego "urodzi " :DDD
Ja już powiedziałam Ł. ze jak cholera przyjdzie to pierwszy raz od dawna urżnę się jak swinia :ninja2:

Ostatnia edycja:
Haha dobre z tym urżnięciem się :-D mi tam wiele nie potrzeba bo praktycznie nie piję już wcale ;-) ale kiedyś to miałam taką głowę że nawet M się dziwił- on już lufa na maxa a ja dalej mogłam pić i nic :P ale czasy naszego imprezowania już się skończyły więc teraz oboje słabe głowy mamy że ho ho :-)

Nuska no juz tort prawie gotowy, chlodzi sie w lodowce, za pol godzinki naloze druga wartwe lukru I ozdobie.
oczywiscie zdjecie wstawie ;-)

Ja tez zassze mowilam ze jak przyjdzie @to sie urzne do nieprzytomnosci hehe.
A tak na prawde to wypilam max dwa drinki bo ja pic nie lubie ..

Natka ale Ty wiesz ze dziecka nie bedzie bez boboswksow ??

Patuska trzyamm kciukaski za ladny skok.

Ide pojesc troche kremu z tortu, bo zostalo tyle ze spokojnie jeszcze ze dwa torty takie bym zrobila ;-)

Czekamy na fotkę akuku :-)
I wiem wiem, że boboseksy muszą być :-D wczoraj mój M wrócił tak zmęczony z pracy, że nie miał siły nawet rozmawiać. O 21:30 już zasypiał, a ja okrutna żona mu przeszkadzałam w spaniu :P ale cel został osiągnięty i się obudził hehe :-D

reklama
Robilismy wspolnie z m :-)
Jak sie wam podoba, ale szczerze , bez mydlenia hehe

Załączniki

• 2013-07-13 12.56.54.jpg
    2013-07-13 12.56.54.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
  • 2013-07-13 12.56.41.jpg
    2013-07-13 12.56.41.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 33

Nowe wątki

reklama