Hej Alex zadowolony wiec I ja szczesliwa (choc dodal komentarz ze z tylu starz nie ma okna tylko drzwiczki I tam sie chowa weze,a nie na dachu !!) Hehe
Ale ogolnie zadowolony z tortu.
Troche jestem zla znowu na chrzestna, bo Alex jako prezent dostal pistolet ( a ja za takimk zabawkami nie jestem) nie rozumie, ja zawsze dzwonie I pytam czy potrzebuja cos konkretnego,a jak nie to niech powiem czym mlody lubi sie bawic.
U nas statki, samoloty, ciuchcie, auta, straze.itd
A on dostal pistolet ktory pewnie jak zapomni schowam albo sprzedam, bo juz dzis do Victora krzyczal choc Cie zastrzele.
Nie mam nic do innych jak chca to niech kupuja swoim dzieciom nawet I noze, miecze itd ale ja nie chce I wolalabym miec w to wglad. Dla tego tak robie bo wiem ze sama wole jak ktos mnie zapyta, a oni nigdy nie pytaja :/
Tak samo Viki dostal ja ur. Od nich hulajnoge na 3 kolkach (fajna I ogolnie ok)
ale Viki juz na dwukolowej jezdzil... Wiec tez stoi w kartonie I musze sprzedac.
Ahh
Sernik na zimno (jedyne ciasto z paczki) nie udalo sie :/:/ masa serowa zbyt plynna.
Snikers pycha ale bardzo slodkie

zostalo sie 3/4 hehe
Tort niebo w gebie. Moj biszkopt. tort z kremem truskawkowym (najszybszy I najsmaczniejszy bo nie lubimy mdlych kremow )
Wszystkim tak samkowalo ze nawet kawalek nie zostal hehe.
A dodam ze Viki wyjadl sam krem a biszkopt zostawil hehehe (wie co dobre)
Sernik tecza tez pyszny I pieknie wygladal ;-)
Mama dala dla Alexa kaske, bo tu szukalysmy I nic nie bylo, wiec stwierdzilysmy ze na sile kupowac nie bedziemy I kupie mu cos w pl.
Ale Alex sie zapytal czemu wiecej prezentow nie dostal... No powiedzialam ze dostal pieniazki I kupimy cos fajnego w polsce. Zgodzil sie wiec jest ok.
Bylismy w szpitalu dzis jeszcze bo obydwoje maja wysypke tyle ze Alex ma kaszke a Viki czerwone krostki na szyji, nad tylkiem I caly brzuch I klatka piersiowa.
Lekarz jakis glab bo nie wie co to I nic nie doradzil.
Powiedzial tylko ze alex na pewno ma atopowe zapalenie skory I ma ja bardzo delikanta, ze mam go duzo smarowac tym kremem co dostalam..
A I zapytalam czy maja jakis plyn na slonce z filtrem dla azs to on mi ze on nie wiem I mam spytac w aptece ... Ale kosztuje duzo wiec w pon. Jak bede dzwonic o zwolnienie to zapytam czy mi recepte wystawi (bo tu wszystkie lekj na recepte mam za darmo) a czemu mam nie brac na revepte, jak azs jest choroba.
Patuska super wiesci. Ja trzymam kciuki zeby jednak udalo sie bez iui :-) ale w razie czego to czemu nie :-) kazdy sposob jest dobry byle by sie udalo I do tego refundowany to wogule bomba :-)
Nuska a pamietasz jak ja pisalam ze mam wszytskie objawy @ I na pewno przyjdzie ?/ na razie czekamy, jak ma przyjsc to w terminie a jak nie to super :-)
Ja dlaej trzymam kciuki I jutro z rana zagladam na tempke :-)
Milo mi ze wam sie tort podobal :-)
Zmykam slac bo padam.
A jeszcze mialam pisac ze dzis w poludnie mialam.baardzo silny bol podbrzusza, taki ze mnie w pol zgielo. Pierwszy raz cos takiego mialam... Maskara, przestarszylam sie jakby cos mi sie odrywalo :/:/
Twraz jeszcze troche cmi...ale mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ...