• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

a to super ze refundowana ! :tak: w razie czegos to na pewno bardzo budujące ale tu chodzi chyba o czas staran prawda ? musza być dwa lata ? ciesze się, ze to masz zapewnione bo to na pewno bardzo wiele znaczy :happy: Ale ja wierze ze nie będzie trzeba :***

reklama
Nawet więcej niż pare :):)

A mnie wlasnie zaczely nogi bolec jak zawsze przed @... wiec sadze ze zbliża się niestety wielkimi krokami. Jutro spodziewam się spadku :-( Bo co jak co, ale to objawem fasolki raczej na pewno nie jest.

Uciekam, miłego wieczorku, spijcie dobrze :* mimo wszystko trzymajcie jeszcze kciukaski ;-)

Hej Alex zadowolony wiec I ja szczesliwa (choc dodal komentarz ze z tylu starz nie ma okna tylko drzwiczki I tam sie chowa weze,a nie na dachu !!) Hehe
Ale ogolnie zadowolony z tortu.
Troche jestem zla znowu na chrzestna, bo Alex jako prezent dostal pistolet ( a ja za takimk zabawkami nie jestem) nie rozumie, ja zawsze dzwonie I pytam czy potrzebuja cos konkretnego,a jak nie to niech powiem czym mlody lubi sie bawic.
U nas statki, samoloty, ciuchcie, auta, straze.itd
A on dostal pistolet ktory pewnie jak zapomni schowam albo sprzedam, bo juz dzis do Victora krzyczal choc Cie zastrzele.
Nie mam nic do innych jak chca to niech kupuja swoim dzieciom nawet I noze, miecze itd ale ja nie chce I wolalabym miec w to wglad. Dla tego tak robie bo wiem ze sama wole jak ktos mnie zapyta, a oni nigdy nie pytaja :/
Tak samo Viki dostal ja ur. Od nich hulajnoge na 3 kolkach (fajna I ogolnie ok)
ale Viki juz na dwukolowej jezdzil... Wiec tez stoi w kartonie I musze sprzedac.
Ahh

Sernik na zimno (jedyne ciasto z paczki) nie udalo sie :/:/ masa serowa zbyt plynna.

Snikers pycha ale bardzo slodkie ;) zostalo sie 3/4 hehe

Tort niebo w gebie. Moj biszkopt. tort z kremem truskawkowym (najszybszy I najsmaczniejszy bo nie lubimy mdlych kremow )
Wszystkim tak samkowalo ze nawet kawalek nie zostal hehe.
A dodam ze Viki wyjadl sam krem a biszkopt zostawil hehehe (wie co dobre)

Sernik tecza tez pyszny I pieknie wygladal ;-)

Mama dala dla Alexa kaske, bo tu szukalysmy I nic nie bylo, wiec stwierdzilysmy ze na sile kupowac nie bedziemy I kupie mu cos w pl.
Ale Alex sie zapytal czemu wiecej prezentow nie dostal... No powiedzialam ze dostal pieniazki I kupimy cos fajnego w polsce. Zgodzil sie wiec jest ok.

Bylismy w szpitalu dzis jeszcze bo obydwoje maja wysypke tyle ze Alex ma kaszke a Viki czerwone krostki na szyji, nad tylkiem I caly brzuch I klatka piersiowa.
Lekarz jakis glab bo nie wie co to I nic nie doradzil.
Powiedzial tylko ze alex na pewno ma atopowe zapalenie skory I ma ja bardzo delikanta, ze mam go duzo smarowac tym kremem co dostalam..
A I zapytalam czy maja jakis plyn na slonce z filtrem dla azs to on mi ze on nie wiem I mam spytac w aptece ... Ale kosztuje duzo wiec w pon. Jak bede dzwonic o zwolnienie to zapytam czy mi recepte wystawi (bo tu wszystkie lekj na recepte mam za darmo) a czemu mam nie brac na revepte, jak azs jest choroba.

Patuska super wiesci. Ja trzymam kciuki zeby jednak udalo sie bez iui :-) ale w razie czego to czemu nie :-) kazdy sposob jest dobry byle by sie udalo I do tego refundowany to wogule bomba :-)

Nuska a pamietasz jak ja pisalam ze mam wszytskie objawy @ I na pewno przyjdzie ?/ na razie czekamy, jak ma przyjsc to w terminie a jak nie to super :-)
Ja dlaej trzymam kciuki I jutro z rana zagladam na tempke :-)

Milo mi ze wam sie tort podobal :-)

Zmykam slac bo padam.

A jeszcze mialam pisac ze dzis w poludnie mialam.baardzo silny bol podbrzusza, taki ze mnie w pol zgielo. Pierwszy raz cos takiego mialam... Maskara, przestarszylam sie jakby cos mi sie odrywalo :/:/
Twraz jeszcze troche cmi...ale mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje ...

Załączniki

• 2013-07-13 12.56.33.jpg
    2013-07-13 12.56.33.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 28
  • 2013-07-13 12.56.28.jpg
    2013-07-13 12.56.28.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Nie wiem co napisac, bo dzień totalnie do bani. Temperatura spadla tak jak sadzilam. Zawiodlam znowu..najbardziej sama siebie bo na prawde glupia wierzyłam ze się uda. Jak powiem Ł. ze znowu się nie udało ? Jeszcze wczoraj siedział ze mna i pocieszal, ze @ na pewno nie przyjdzie, ze on wierzy ze to dzidzia. A jednak nawet i on bywa omylny..wszystko co dobre u mnie szybko się konczy. :no2:będę ryczeć dziś jak bobr :/

Nuska :-( jest mi baardzo mprzykro ze tempka spadla :-( moge tylko napisac ze nie zawsze spadek oznacza ze @ przyjdzie... Tzn. Ja w udamy cyklu tez mialam duzy spadek wlasnie w dniu spodziewanej @.
Puki @ nie ma trzymam kciuki I wiem ze zadne slowa teraz Cie nie pociesza. trzymaj sie kochana, wyplacz sie dzisiaj to pomoze chociaz na chwilke :-( buziaki.

Patuska no czekamy na skok :-)

Natka no widze ze tempka w gore poszla :-) pewnie jutro pojdzie jeszcze wyzej :-)

Tak Alex powiedzial ze mu sie podobalo a to najwazniejsze, choc mysle ze najelpszym prezentem byl tort ;-)
Ale mowie jedziemy na wakacje I tam sobie cos fajnego wybierze :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuska przytulam Cie mocno mocno :*

Natka widze tempka do gory no to do dziela.

U mnie pewnie jutro spadnie a we wtorek skok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry