• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku ale u Ciebie spadek był już po pozytywnym teście, u mnie już nawet nie ma go po co robic.
Zastanawiam się co jest ze mna nie tak...droznosc w porządku, wyniki Ł. w porządku a kolejny cykl się nie udało.Bzyki o czasie, owu o czasie i nic...
Odechcialo mi się wszystkiego, wlacznie z jutrzejsza wizyta u nowej ginekolog..zresztą jak @ się pojawi to wizyte będę musiala przesunąć wiec już w ogole cudownie :-(
Chce w tym cyklu zrobić badanie hormonow. Akuku doradz mi czy mogę biorac Castagnus ?
Na początek FT3, FT4, Anty-TPO, bo te wiem ze mogę w dowolnym dniu cyklu.
FSH i LH w 2-4 dc
a reszte kiedy się robi ? Bo zapomniałam, myslalam ze nie będzie mi to potrzebne szczerze powiem :-(

Nie wiem czy bardziej jestem na siebie wsciekla czy zalamana bezsilnoscia ze znowu się nie udało :no:

reklama
Ehh Nuuuśka :-( naprawdę myślałam że tempka się utrzyma tak ładnie... Nie załamuj się, choć doskonale wiem jak się czujesz :* kurde, no nie rozumiem czemu nam wszystkim się nie udaje :/ ale kiedyś musi :* sama mi ostatnio pisałaś- jak nie teraz to się uda w następnym cyklu! I nadal masz mieć takie podejście :*

Na pocieszenie powiem Ci jeszcze, że u mnie w tym cyklu też nici, nie dość że ta torbiel to jeszcze jak widać w najważniejszym dniu - dzień po zastrzyku- przytulanek brak. Wieczór był super, naprawdę się odstresowałam i nie myślałam. I co z tego jak M zasnął zaraz jak tylko wszedł do łóżka? :/ ze złości wstałam, zaczęłam głośno zbierać talerze i szklanki i zmywać. Ale jego to nic nie rusza.

Nuuska progesteron i prolaktyna tydzien po owulacji. estradiol 12-14 dc

Bo Wy za mocno sie spinacie! Za bardzo przezywasz tempke wszystkie objawy. Odpusccie troche bo tu chyba jest blokada. Od strony medycznej wszystko ok wiec tu psychika chyba dala gore.

patu$ a która z Nas nie przezywa ? Nie oszukujmy się, spokoj jest w miare do owu, a po owu im bliżej terminu @ tym kazda z Nas się denerwuje i wyczekuje kolejnego pomiaru. Kolejny cykl obiecałam sobie, ze wyluzuje, ze nie będę o tym myslec, ale o tym nie da się nie myslec :-( taka jest prawda. Czasem cos czujemy i zastanawiamy się czy to dzieje się na prawde czy tylko w Naszych glowach ? Wczoraj wieczorem miałam już wszystkie objawy @, dziś cisza, ale zapewne jutro najdalej pojutrze się pojawi.

natka wiem wiem Kochana, ale po prostu kurcze na prawde jakas czastka mnie wierzyla ze się uda...niepotrzebnie. Mysle o Twojej Martynie, i pamiętam ze ona zaszla w 3 cyklu po, wiec może potrzeba czasu...nie wiem sama od czego to zależy :/ Jutro wizyta a ja kompletnie stracilam na Nia ochote.

Ostatnia edycja:
Jejku co za dzien, tak strasznie apac mi sie chce I leze wnlozku a powinnam nas pakowac juz :/:/
Masakra.
M juz auto sprzata, cos pakuje, a ja leze :/
nic mi sie nie chce.
Umeczylam sie wczoraj I przedwczoraj, niby nie duzo a.dla mnie duzo :/:/
Wczoraj usnac nie moglam bo caly wieczor mnie podbrzusze bolalo jak na @... Jejku jak ja sie boje czy cos zlego sie nie dzieje :/:/
Mam nadzieje ze we wtorek beda dobre wiesci...

Moze sie przekimam z godzinke I wstane I bedzie lepiej.

hej:)
pracowity zakrecony weckend:)
akuku torcik był przepiękny-pozazdrościć takiej fajowej mamy -jak ty:)!!!!!nie dziwie sie ze jestes zmęczona, daj sobie troche odpoczynku kobieto!!!!!!
patuśka był zastrzyk więc ovu lada chwila:)
natka skoro jest torbiel-to znaczy ze zeszły cykl był bezovulacyjny??? ;/
nuśśśka :( tempka spada,ale poczekajmy do @ z zawieszeniem broni w tym cyklu:)!!!
u mnie tez słabo;/w sobote spalismy u siostry na materacu,pod kocem zmarzłam jak nigdy i wierciłam pół nocy wiec tempka zaburzona, za to dziś szok 36,21 za pierwszym pomiarem-myślałam ze zle czytam, za drugim 36,46 a za trzecim 36,51 wiec i tak niewiele więcej-zawsze tempka mi rosła od 6 dpo a tu taki spadek, moze ovu wcale nie było-tym bardziej ze (.) bolą od dwóch dni ;/ pewnie @ przyjdzie wcześniej a cykl bez ovu zdaża sie nawet 2 razy w roku;/albo sobie tym Castagnusem narobiłam bałaganu:(

kasiol ja nie wiem my tu chyba stworzymy na prawde watek weteranek. Jak to się stało ze tu wszystkie się dobralysmy ?Wszystkie od samego początku z wiecznymi problemami, objawami, tempkami która pięknie rosnie a potem trzaska się w dniu spodziewanej @...:no: szkoda slow.
Wczoraj miałam wyraźne objawy @ dziś z kolei nic, zupełnie nic się nie dzieje tylko lewa (.) ciagle boli. Do dupy to wszystko.

Chce we wtorek zrobić czesc hormonow, ale zastanawiam się czy mogę biorac Castagnus.

akuku pytałam wcześniej ale chyba nie zauwazylas. Czy mogę zbadac biorac jednocześnie Castagnus ? Na hormony ft3, ft4, anty-TPO, TSH, LH i FSH chyba nie powinno to mieć wpływu prawda ?
Niech to się już skończy, i ta wredna @ przylezie, bo znowu czekam jak na skazanie :-(

reklama
Nuska zapomnialam odpisac, jakas zakrecona jestem :/
O ile dobrze pamietam to ja sama badalam progesteron tu wbuk biorac castangusa (na pewno bo 3 cykle badalam) a w pl tez robilam testy I wtedy tez bralam castangus. Mysle ze duzego wplywj nie ma bo to ziolowe.

Kasiol kochana tempka jest nadal wysoko, ja tez takie spadki miewalam. Spokojnie moze jutro znowu skoczy,bale na pewno jestes po owu :-)

A jeszcze.sie w szczesliwy watek obrucimy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry