• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska kochana wiem jak sie czujesz :-(
Tule mocno .
Mam nadzieje ze @ zawita jutro wieczorem.

Patus trzymam kciuki za owu.

Kasiol jak tempka do gory skoczyla, a tesciowa sie nie przejmuj... Ale ja cos o tym wiem I jestem zdania ze nie powinno sie mieszkac z rodzicamk bo predzej czy pozniej wychodza jakies klutnie :/:/

Natka nie przejmuj sie tempka ;-) przynajmniej nie bedziesz pewna kiedy owu byla :-P tak jak ja nie byla. Nie bedziesz az tak liczyc.
Trzymam kciuki :-)

A mnie gardlo boli...zajebiscie...jutro wyjezdzamy.
Dzis idziemy na zdjecie gipsu, a jutro rano usg ... Juz sie doczekac nie moge :-)

Dobra musze dryndnac do lekarza o zwolnienie.

...bry.

Ja tu dzis w pracy z samego rana wchodze zeby gratulować, a tu taka lipa ;/ nosz w morde....

Nuuuuska, mozno przytulam. Trzymam kciuki ze wizytte u nowego lekarza. Mam nadzieje ze okaze sie super i zaraz po @ ruszysz do staranek znowu z optymistycznym nastawieniem.

W wolnej chwili doczytam co u was bo caly weekend strasznie był pracowity nawet komputera nie odpaliłam.

Zwłaszcza musze doczytac co o castagnusie piszecie....Ja koncze 3 opakowanie i musze podjac decyzje co dalej....

Trzymajcie za nas teraz kciuki. U mnie dzis 15 dc. więc działamy ile się da. wtore, czwartek, piatek, sobota. Wczoraj odpoczynek od dzis znowu. Jeszcze ze 3-4 dni musimy podzialac zeby na 100% trafic w owu o ile byla ;/ bedzie. Cykle 27-33 dni wiec akurat jak gby nie liczyc owu w ciagu tych 2 tyg powinna byc. dobrze licze?

akuku a co mozesz mi poradzic na kolejny cykl ? Bo 6 razy pod rzad chyba nie przynosi rezultatu. sama juz nie wiem, ale trzeba moze opracowac inna strategie na kolejny cykl - miejmy nadzieje, juz ten szczesliwy :blink:

kasiol no wlasnie dlatego czuje sie zdolowana jeszcze bardziej, choc ciesze sie pierwszy po laparo i juz taki, ale to moze byc zasluga zarowno samego zabiegu jak i Castatgnusa :zawstydzona/y: kurcze denerwuje sie przed ta wizytka.

tysia mnie to sie nawet dzis nie chcialo tej temp. nawet na wykres nanosic :no: zalamka totalna, ale jestem juz nastawiona na kolejny cykl,nie ma to tamto, trzeba dupsko sprezyc i starac sie z podwojna sila :tak: a jeszcze w czasie dp wypada Nasz urlop wiec jestm podwojnie pelna nadziei - moze wsiowe powietrze pomoze :wściekła/y:
Za Ciebie trzymam mocno kciuki, ale seksowanie codzienne chyba kurcze sie nie sprawdza, nie wiem moze mimo wszystko zbyt duzo tego na raz i zolnierze za slabe :unsure:

Ostatnia edycja:
Nuska skoro jedziecie na urlop to odpusc mierzenie tempki. Ogolnie postaraj sie odpuscic, jak nie bedzesz mierzyc tempki to nie bedziesz o tym myslec tak bardzo I tak czesto.
Jak dla mnie to u Ciebie jest blokada psychiczna ze wzgledu na to ze wiecznie o tym myslisz (chcac nie chcac)
Ale jak nie bedziesz mierzyc tempki to juz nie bedziesz :-)
Castangusa zamirzasz brac ?? Jak tak to staraj.sie przy kazdej tabl. Nie myslec oo moze pomoze.

Trzymam kciuki.

NUŚŚŚKA akuku ma racje, tez odpuściłabym tempki-albo do ovu i dalej co jakis czas...
masz podgląda jka u ciebie wyglada cykl wiec jak co jakis zcas zmierzysz to cos bedzie widac:)

reklama
Moim zdaniem mierzyc co jakis czas nie ma sensu, bo wtedy sie czeka na ten pomiar, niech tempka bedzie nisko to zaraz stres. A wiadomo ze na urlopie nie bedziesz chodzic spac ani wstawac o tych samych godzinach, sama zmiana klimatu juz miesza tempke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry