kasiol
Fanka BB :)
hej
nuśśka nareszcie optymizmem zawiało z twoim leczeniem!!! ciesze sie ,ze trafiłaś na normalnego lekarza, a zdanie -ze cos o tym wiem- swiadczy ze juz co nieco widziała, a moze sama z czyms sie zmaga-jak my
Ona ci pomoże-czuje to!!!
natka w zeszłym cyklu tez miałaś powolny wzrost-moze tak już masz
ja juz sama nie wiem co jest dobre, co dwa dni, rzadko czy codziennie-oprócz prawie codziennie przetestowaliśmy wczesniej -przez ten ponad rok wszystko, były różne obcje-i jak widać bez skutku, więc to nie tylko od czestotliwości zależy
pora wziąść sie do pracy
miłego dnia
nuśśka nareszcie optymizmem zawiało z twoim leczeniem!!! ciesze sie ,ze trafiłaś na normalnego lekarza, a zdanie -ze cos o tym wiem- swiadczy ze juz co nieco widziała, a moze sama z czyms sie zmaga-jak my
natka w zeszłym cyklu tez miałaś powolny wzrost-moze tak już masz
ja juz sama nie wiem co jest dobre, co dwa dni, rzadko czy codziennie-oprócz prawie codziennie przetestowaliśmy wczesniej -przez ten ponad rok wszystko, były różne obcje-i jak widać bez skutku, więc to nie tylko od czestotliwości zależy
pora wziąść sie do pracy
jak bedziesz miec gorszy dzien wal do mnie to nakopie Ci do tylka i od razu sie usmiechniesz 
Myslalam ze @ przyjdzie dzis, tempka ladnie poleciala ale nic sie nie dzieje, a zrobilabym te wszystkie hormony w czwartek zeby miec juz z glowy i wtedy wyniki mialabym an srode bez problemu a tak to kurcze nie wiem bo u Nas pobrania sa tylko we wtorki i czwartki, wyniki z wtorku sa w czwartki, z czwartkow czesc w piatek, czesc we wtorki i teraz kurcze nie wiem sama jak to rozegrac. A monitu w tym cyklu nie bedzie Kochana chyba tylko to jedno usg bo potem jedziemy na urlop