• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej:)
nuśśka nareszcie optymizmem zawiało z twoim leczeniem!!! ciesze sie ,ze trafiłaś na normalnego lekarza, a zdanie -ze cos o tym wiem- swiadczy ze juz co nieco widziała, a moze sama z czyms sie zmaga-jak my:)Ona ci pomoże-czuje to!!!
natka w zeszłym cyklu tez miałaś powolny wzrost-moze tak już masz:)
ja juz sama nie wiem co jest dobre, co dwa dni, rzadko czy codziennie-oprócz prawie codziennie przetestowaliśmy wczesniej -przez ten ponad rok wszystko, były różne obcje-i jak widać bez skutku, więc to nie tylko od czestotliwości zależy:)
pora wziąść sie do pracy:)miłego dnia:)

reklama
Hej dzoewczynki:)
Natka tempka po owu nawet przez cztery dni może stopniowo iść w górę "małymi kroczkami". Tylko wtedy oznacza to, że coś ciałko żólte nie domaga...
Nuuśka super, że trafiłeś w końcu do kompetentnego lekarza:) Teraz już będzie z górki- zobaczysz:)

Hej ja tez sie witam i melduje ze za 2 godz. mam usg.
Ide sie szykowac, bo nie wiem czy sie wyrobie :-P

Postaram sie zdac relacje. Tylko nie wiem czy przed wykazdem mi sie uda, jak nie to postaram sie w drodze

Witam ;)

Nusska - super ze jestes zadowolona z wizyty ;) Widzisz, od razu w czlowieka nowe siły wstępują ;) Będzie dobrze ;)

Akuku - koniecznie pisz jak USG. Trzymam kciuki za przepuklinę, no i czekamy na potwierdzenie ze bedzie dziewczynka ;)

Ale mam dzis pozytywne nastawienie do zycia ;) szok. ciekawe co mi humor zepsuje.......

Tak czy inaczej miłego dnia dla wszytskich ;) :-):-):-)

Hejka ja po owulce. Wczoraj bolal mnie brzuch a dzis tempka do gory.

Natka ostatnio tez mialas powolny wzrost.

Nuuuska nie tylko stymuluja CLO bo i innymi gandtropinami ale CLO jest jednym z dobrych i tanich lekow na stymulacje. Ale ona jest tylko na wzrost wiec mysle ze jesli u ciebie rosna to moze tylko pregnyl bedziesz dostawac.

Akuku czekam na relacje :*

natka no pewnie, ze ustawie Cie do pionu bo inaczej sie nie da !!! :-) bedzie dobrze, zobaczysz wszystkim Nam sie uda :tak: jak bedziesz miec gorszy dzien wal do mnie to nakopie Ci do tylka i od razu sie usmiechniesz :rofl2::wściekła/y: Myslalam ze @ przyjdzie dzis, tempka ladnie poleciala ale nic sie nie dzieje, a zrobilabym te wszystkie hormony w czwartek zeby miec juz z glowy i wtedy wyniki mialabym an srode bez problemu a tak to kurcze nie wiem bo u Nas pobrania sa tylko we wtorki i czwartki, wyniki z wtorku sa w czwartki, z czwartkow czesc w piatek, czesc we wtorki i teraz kurcze nie wiem sama jak to rozegrac. A monitu w tym cyklu nie bedzie Kochana chyba tylko to jedno usg bo potem jedziemy na urlop :crazy:

akuku co 2-3 dzien od @ Ci chodzi tak ? udanego wypoczynku Kochana, czekamy na relacje :-)oby pogoda Wam dopisala i mam nadzieje, ze odpoczniecie !! :happy:

patu$ hmmm czyli moze jej chodzilo o pregnyl ? nie wiem powiedziala - stymulacja jajeczkowania, ale owulacje mam, wiec nie wiem o co by jej moglo chodzic. Zaznaczylam ze juz kiedys mialam podobna torbiel ktora wchlonela sie sama wiec moze ta teraz tez sie wchlonela a nie pekla ???? Boszzzze czasem to mi rece opadaja.

Niech ta @ juz przylazi i spada ! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej ja na sekunde.

Maluch nie chcisl sie ulozyc zeby zbadac jego karczek i nosek .

Jesli chodzi o plec to raz widzialam dzwonki a raz bulke :-P babka nie chciala mowic wiec nic nie wiem hehe

Maluch ma 7,5 cm i ogolnie wszystko ok, przepoukliny nie widzialam, ale nie pyatalam. Bede w pl to ide na usg zeby sprawdzil gin ten karczek :-P

Usg trwalo dlugo i ti dwa razy bo mialam chwile.pochodzic zeby sie maluch obrucil... Uparty.
Ale kopal i nawet widzialam jak wody pkodowe pil ;-)

A zta bulka to autentyk i ja i m widzielismy bule i kreske po srodku... A za pierwszym razem jak babka tak przelatywala to obydwoje widzielismy siusiora... Ale ona mowila ze to pepowina.

Ahh nie wazne. Ja nastawiam sie na chlopca , byle by zdrowe bylo. Milego dbia papa

Nuuuśka @ nadal nie widać? Co do badań to nie możesz zrobić w innym laboratorium? Może wyniki beda szybciej.

Dzięki dziewczynki za wsparcie.. Zobaczymy jak sie rozwinie sytuacja tempki w najbliższych dniach..

Akuku najwazniejsze ze wszystko ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry