Nuuuśka
..kocia mama ;]
hej dziewczynki :*
natka a widzisz mowilam
nie masz sie co martwic na zapas, ja tez panikara a owu byla ladna, tylko troszke sie przesunela
patu$ eh dlatego ja na wstepie kazalam Ł. rzucic faje bo tez kurzyl jak nienormalny,a szkoda mi jego zdrowia przede wszystkim bo kurcze mlody chlop a niszczy zdrowie. Teraz podobnoz nie pali, ale czy nie podpala w pracy - nie wiem
akuku jak podroz ?
mam nadzieje, ze juz na miejscu jestescie i dzis odpoczynek pelna para rozpoczety 
Ja martwie sie swoja temp. wczoraj bylam pewna ze @ sie pojawi, bole jak nie wiem,a dzis rano mierze i ona znowu do gory.co za malpa wredna !
wszystko sie piep*** bo mialam jutro badac hormony a jak @ nie przyjdzie to wlasny nos moge zbadac co najwyzej :/
kasiol ja jeszcze nie wymienialam baterii ale zastanawiam sie nad tym bo mierze od trzech miesiecy a tez wydaje mi sie czasem ze zaczyna szwankowac. Co do hormonow, to zrobie tak okolo 10 ? Bedzie dobrze ? Bo u Nas pobieraja do 10- max 10.30.
A @...kochana teraz znowu mam faze ze chce zeby wredna przyszla a ona bawi sie w ciuciubabke i glupka ze mnie robi. Ty masz bardzo ladny ten wykres Kochana !!! Zaburzony czy tez nie, to i tak piekny !! :-)
natka a widzisz mowilam
patu$ eh dlatego ja na wstepie kazalam Ł. rzucic faje bo tez kurzyl jak nienormalny,a szkoda mi jego zdrowia przede wszystkim bo kurcze mlody chlop a niszczy zdrowie. Teraz podobnoz nie pali, ale czy nie podpala w pracy - nie wiem

akuku jak podroz ?

Ja martwie sie swoja temp. wczoraj bylam pewna ze @ sie pojawi, bole jak nie wiem,a dzis rano mierze i ona znowu do gory.co za malpa wredna !
wszystko sie piep*** bo mialam jutro badac hormony a jak @ nie przyjdzie to wlasny nos moge zbadac co najwyzej :/kasiol ja jeszcze nie wymienialam baterii ale zastanawiam sie nad tym bo mierze od trzech miesiecy a tez wydaje mi sie czasem ze zaczyna szwankowac. Co do hormonow, to zrobie tak okolo 10 ? Bedzie dobrze ? Bo u Nas pobieraja do 10- max 10.30.
A @...kochana teraz znowu mam faze ze chce zeby wredna przyszla a ona bawi sie w ciuciubabke i glupka ze mnie robi. Ty masz bardzo ladny ten wykres Kochana !!! Zaburzony czy tez nie, to i tak piekny !! :-)
Ostatnia edycja:

a Ty kiedy idziesz do gina ?