• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

natka a widzisz mowilam :):) nie masz sie co martwic na zapas, ja tez panikara a owu byla ladna, tylko troszke sie przesunela

patu$ eh dlatego ja na wstepie kazalam Ł. rzucic faje bo tez kurzyl jak nienormalny,a szkoda mi jego zdrowia przede wszystkim bo kurcze mlody chlop a niszczy zdrowie. Teraz podobnoz nie pali, ale czy nie podpala w pracy - nie wiem :wściekła/y:

akuku jak podroz ? :) mam nadzieje, ze juz na miejscu jestescie i dzis odpoczynek pelna para rozpoczety :tak:

Ja martwie sie swoja temp. wczoraj bylam pewna ze @ sie pojawi, bole jak nie wiem,a dzis rano mierze i ona znowu do gory.co za malpa wredna ! :baffled: wszystko sie piep*** bo mialam jutro badac hormony a jak @ nie przyjdzie to wlasny nos moge zbadac co najwyzej :/

kasiol ja jeszcze nie wymienialam baterii ale zastanawiam sie nad tym bo mierze od trzech miesiecy a tez wydaje mi sie czasem ze zaczyna szwankowac. Co do hormonow, to zrobie tak okolo 10 ? Bedzie dobrze ? Bo u Nas pobieraja do 10- max 10.30.
A @...kochana teraz znowu mam faze ze chce zeby wredna przyszla a ona bawi sie w ciuciubabke i glupka ze mnie robi. Ty masz bardzo ladny ten wykres Kochana !!! Zaburzony czy tez nie, to i tak piekny !! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiol tak Kochana, nawrzeszczalam na Nia we wszystkie strony, ide do WC a tu niespodzianka. Ale ciesze sie, bo przynajmniej cykl nie opoznil sie Bog wie ile. Teraz nowy cykl i nowe nadzieje, uda sie, wierze w to.A jak sie nie uda,to w nastepnym sie uda. Musze pozytywnie myslec.

Glowa mnie strasznie rozbolala, wzielam dwie tabletki a wali mi az na same oczy :no:

Nuuuśka jednak @ przyszła. Może to i dobrze, szybciej przylazła, szybciej się skończy :* rób hormonki i trzymam kciuki za dobre wyniczki, bo na pewno takie będą :-)
Kasiol ja mam termometr kilka miesięcy i nie wymieniałam baterii. Myślę że te różnice mogą być spowodowane mierzeniem w trochę innym miejscu za każdym razem. Jakby było coś z bateriami to chyba by słabo wyswietlał alno coś.. Hmm..

na wszelki wypadek wymienie baterie, bo od kupienia go jakieś 4 lata temu nie wymieniałam, jescze myśle,że moze przez tą końcówke pogryzioną przez Kaline:) pora kupić nowy,dać spobie spokój :) a miejsce pomiaru staram sie wtrafić ale moze i to byc to:)

Nuuśka super, że 2 zdecydowała się w końcu przyjść:) Teraz zaczyna się Twój szczęśliwy cykl:***
Kasiol najlepiej zawsze brać pierwszy pomiar i będzie dobrze:) Jeśli chcesz to dla świętego spokoju możesz sobie termometr wymienić, ale to najlepiej od początku cyklu:) W rossmanie są podobno fajne za 10 zł:) I głowę będziesz miała spokojną:) Ale mam nadzieję, że nowy już nie będzie potrzebny:)
Akuku a teraz kiedy usg? W piątek? Dobrze pamiętam?

natka dokladnie tak do tego staram sie podchodzic. Jutro wiec dzialam z badankami i zobaczymy :*

kasiol hehe Kalinka gryzie Ci termometr :wściekła/y:a to gryzon maly ;>> Ola jak byla mala uwielbiala telefony i piloty :ninja2:

paulinka tez sie ciesze, szybciej przyjdzie szybciej pojdzie. Dobrze czasem, ze czas szybko leci, przynajmniej teraz mam etap - nie myslenia :blink: a Ty kiedy idziesz do gina ?

Ostatnia edycja:
Doberek!

Nuuuska nowy cykl nowa szansa! @ szybciej przyszla szybciej pojdzie.

Natka mowilam ze skoczy,za to u mnie taka sama jak wczoraj.

kasiol ja po roku wymienilam baterie bo mi piakac zacza slabiej... I to jeszcze kupilam za 20 zl termometr mial byc z dwoma miejscami bo tak na opakowaniu bylo napisane a okazalos ie z ebyl z jednym. Ale juz mysle czy nie wymienic na dwa miejsca poprzecinku. Od nowego cyklu. Tylko gdzie ja taki dostane? Moze na allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry