• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ;) bedzie córcia, zobaczysz ;) Dziewczyny sa takie uparciuchy że się pokazac nie chca. Zreszta lekarze czesto nie chca mowic ze coreczka, bo moga byc jada schowane i nie wiadomo. Idziesz na USG w Polsce?

reklama
Dziewczynki, jak jutro nie będzie wzrostu to się załamię. I na dodatek boli mnie cały czas lewa strona ;/ najchętniej położyłabym się już spać, żeby tylko nie myśleć, że boli... coś mi się zdaje, że ból musi mieć swoją przyczynę i obawiam się, że coś się dzieje z tą torbielą. Mam tylko nadzieję, że nie rośnie...

Natka na pewno pójdzie w górę:)
Akuku jak uparciuszek to na pewno kobietka:)

A ja się właśnie zapisałam na wizytę do gina. Coś mnie boli brzuch i (.)(.). Pewnie znowu torbiel, albo tama urosła.

Hej my juz w drodze. Ale wyjechalismy pozniej bo sie nie wyrobilismy..

Tak w pl ide na usg.
No fakt z chlopcami nie bylo problemu z pomiarem :-P

Ja juz mam metlik wiec wole isc na to usg.

natka ale na pewno będzie skok czemu miałoby go nie być ???Wszystkoe będzie dobrze Kochana nie martw się na zapas, bo wiesz jaka ja panikara jestem, tez się balam ze owu nie będzie a była i to wyrazna, może po prostu u Ciebie troszkę owu się przesunie po prostu, nie martwy się na zapas :tak:
glowa mnie strasznie boli, nogi bolały a @ nadal brak :/ O hormonki mi chodzilo, bo u siebie mogę zrobić czesc za darmo a szkoda mi znowu 100zł wydawac :-(tzn . szkoda, zle to ujelam, ale kurcze nie wyrobie finansowo, robiąc wszystko na raz, dlatego postarałam się żeby jakos te koszty rozlozyc, ale w sumie mysle, ze nawet jak @ przyjdzie jutro to w czwartek będzie 2dc wiec teoretycznie mogę badac prawda ? :)

patu$ no niestety nie ok, bo ten jeśli mięśniak będzie rosl to dobrze nie będzie. Ginka powiedziała jasno, ze jeśli zaczynają mi się robic mięśniaki to ostatni czas na zajście w ciaze. Potem może to być bardzo trudne jeśli w ogole możliwe :zawstydzona/y:Ale poki co jestem dobrej myśli, zobaczymy co wykaza badanka.

Moim zdaniem w 2 dc możesz śmiało badać. Tylko najlepiej najpóźniej o godz. 9;00 bo później podobno prolaktyna może skakać i wynik może być niewiarygodny.

Lecę pod prysznic i spać bo naprawdę kiepsko się czuję :-( dobrej nocy :*

Natus napewno tempka pojdzie do gory. U mnie skok tez malo rewelacyjny. Bez pregnylu miewalam lepsze i efektywniejsze. Al eja tam nadziei nie mam w ogole na ten cykl.

A i wiecie co mi ginek powiedzial na temat tych witamin dla chlopow?Zeby poprawic stan armii musialby brac je non stop bo one na chwile pomagaja tylko.

Zero alkoholu papierosow stresu i dobra dieta. Wiec moj kopciuch fajkami sobie dobil armie. Palie niemilosiernie i jakos nie umie przestac. Zobaczymy jak powtorzymy wyniki tylko boje sie ze wyniki beda jeszcze gorsze i naprawde zostanie tylko Iui

Patu$ka chyba zaczarowałaś tą moją tempkę i poszła w górę :-) teraz to już jestem spokojna bo owu była, teraz co ma być to będzie :-) dzisiaj po pracy wskoczę do apteki i kupię dupka i od jutra biorę :-)
A Ty się kochana nie martw ma zapas, na pewno wyniki będą ok :-) i życzę Ci z całego serca żeby robienie badań nie było już potrzebne :*

Akuku jak tam podróż?

Miłego dnia dziewczynki :*

reklama
hej:)
nuśśśka natka, moja gin uważa że z prolaktyną to właśnie nie rano bo jest wzrostowa rano, najlepiej o +/- 11 rano:)pisałam juz kiedyś o tym, była na jakimś szkoleniu świezo i mówiła, ze żle się w Polsce mierzy.
Akuku pisałaś o fasolce że głodoborek:) moja tez nie chciała pozowac do usg,a dopiero przy porodzie zdradziła ,że jest dziewczynką:)
natka i masz skok:) wiedziałam:)idziecie prawie równo z patuśką:)
tysia trzymam kciuki ,zeby okazało sie ,ze wszysko ok-na kiedy masz wizytę:)??

dziewczyny-jak długo macie swoje termometry, czesto wymieniacie baterie?? kurcze mój mnie wkurza, rano pokazał 36,77, a jak drugi raz zmierzyłam 36,67, trzeci znów 36,75...kurde i to nie są małe różnice, koncówke mam troche pogryzioną, ale już od dawna, bateria jest już kilkuletnia, moze to przez to? dzis kupie baterie;/ wiem ze liczy sie pierwszy pomiar, ale kolejny powinnien byc chyba zbliżony;/??
nuśśśka małpa sie rozmyśliła:) oby:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry