• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku ale fajowy !!! :-) kurcze ja umiem wszystkie ciasta chyba, ale tortow takich jak Wy robicie jeszcze nigdy nie robiłam, obawiam się ze zbyt ciemna masa jestem na takie rzeczy. Co dalas do srodka ? :happy:

Jestem po zastrzyku ustalilismy plan dzialania do konca roku.

Teraz przerwa w sierpniu hormony i Ł robi wyniki. We wrzesniu HSG jesli jajowody beda drozne pazdziernik/listopad pierwsza IuI

patu$ czyli gin podjal decyzje ze już nie naturalnie ? Oby się udało !! Baaa co ja gadam , musi się udac !! :tak:wierze ze do października będziesz już zafasolkowana Kochana i obejdzie się bez IUI :happy:

Lekarz mowi ze ilosc plemnikow Ł jest ok ale koncentracja jest slaba (fakt ponizej normy) i ze duzo jest strat podczas wytrysku. Wiec mysli ze jesli bedzie ok to IuI bedzie najlepszym wyjsciem

patu$ ach to chyba ze tak...jeśli gin uważa to za najlepsze rozwiązanie to musimy się tego trzymać choć ja wierze ze uda się bez tego !!! :tak: zobaczysz kurcze, uda się bez !!

reklama
Będzie dobrze kochana :*
Zobaczysz że się uda i już niedługo będziecie się przygotowywać na przyjście na świat maleństwa :-)

Fajnie że w razie dczego refundowaną będziesz mieć, zawsze to 500 zł w kieszeni :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry