• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Gratuluję:) No i nie wiem czy zauważyłaś, ale Twój 2500 post na naszym forum:) Uczczę to za Ciebie wieczornym piwkiem:)))))

Nuuśka w poniedziałek będzie 13dpo. Idziesz na betę przed wizytą?

reklama
paulinka wiesz co mysle, ze zobaczymy jak rozwinie się sytuacja z tempka. Jeśli będzie na tym samym poziomie, nie wiem sama. Postanowilam sobie sama, ze nie będę nie niepotrzebnie nakrecac, bo to na prawde nie ma sensu. Dlatego czekam.
Ł. pochowal mi wszystkie testy, bo powiedziałam, ze zrobienie go wczoraj było bledem na który jestem wsciekla, wiec do poniedziałku ma mi nie dawac. Ale czy zrobie w poniedziałek? nie wiem :zawstydzona/y: wydaje mi się, ze zobaczymy przez week jak będzie zachowywala się tempka i wtedy za Wasza porada postanowie co dalej :tak:

patu$ ja wierze, ze usłyszysz same dobre wieści :happy2:Kochana oby, wejde zaraz jak będę miała czas w pracy i mam nadzieje przeczytać same dobre wieści !! :blink:

Patu$ to chyba obie miałyśmy taki " pechowy" cykl ostatnio, że pęcherzyki wolniej rosły :-) no ale ja biorę całą tabletkę więc teoretycznie u mnie powinny rosnąć szybciej i być ich więcej ale to cholerne PCO utrudnia :/

A ja zamiast w kuchni to w przychodni siedze :/:/
Alex jest uczulony na slonce, czekam na recepte bo biedny sie drapie... Nosz kurna chata na slonce ?? Moze na piasek jeszcze ku.r.w.a. Mac !!!
Do duupy z tym wszystkim :/:/

Mam nadzieje ze chociaz wy bedziecie mialy dzis dobre wiadomosci.

kurcze akuku, cały czas coś z tymi uczuleniami nowego wyskakuje , moze powinni małego przebadać dokładnie... w Polsce juz testy robią 4 latką,a on bierze cały czas coś na allegrie-np Zyrtec... moja ma tak że sie dusi...ale zawsze współczułam bardziej alergi skórnej...
a tak mysle ze w słoncu chodził pare dni temu i teraz wyszła wysypka?

Kasiol wczoraj tez bylismy na plazy ... Kolejny alergen.
Alex ma tez astme I dusznosci, na szczescie powazna mial raz (bylismy w szpitalu dwa dni)
A tak to inhalator pomagal.

Nikomu nie zycze zeby dziecko mialo takie alergie :/ stres, stres I jeszcze raz stres :/:/

reklama
akuku niestety wiem cos o tym dlatego szczerze wspolczuje bo sama od dziecinstwa jestem uczulona na slonce, i co roku przechodze gehenne. Opalic pewnie, opale sie, nawet na najwyzszym faktorze, ale przy mocnym sloncu od razu lapie mnie oparzenie polaczone z wysypka, ktora w ciagu chwili rozlewa sie po calym ciele.Baaa wysypka, czerwone, napuchniete plamy :no: i to jest koszmar, bo uczulenia na slonce nie zbijesz niczym niestety, a oparzyc sie jest tak latwo ze kiedy jestesmy na urlopie, staram sie w ogole nie wystawiac na slonce :-(

paulinka dziekuje :*

patu$, natka trzymam mocno kciukaski !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry