Dzis mowie sobie caly dzien - Agnieszka nie lam sie, nie rycz, ale lzy same mi ciekly przez dobre pare godzin.
kasiol nawet nie wiedzialam, ze Wy tez juz prawie 1,5 roku sie straracie ...:-( czasem po prostu nie wiem co mam juz powiedziec, jak sie zachowac, co zrobic zeby w koncu bylo dobrze. Z kazdym kolejnym miesiacem mam wrazenie ze coraz bardziej odsuwam sie od tego czego tak bardzo pragne...codziennie mysle jak zminimalizowac stres w swoim zyciu, jak postarac sie tyle nie myslec, ale do tej pory mi sie to nie udalo i nie wiem, po prostu nie wiem co moglabym jeszcze zmienic, bo moze nie tylko wina lezy w mojej psychice, bo ta staralam sie wylaczyc w tym miesiacu i pewnie, przez ostatnie dni znowu jak zawsze panikowalam, ale wczesniej na prawde czulam sie spokojna.
patu$ zrobilam test, po poludniu - jedna tlusta krecha jak sie spodziewalam, takze cykl przekreslony na pewno. Niestety. Sadze ze na wykres miala wplyw zmiana klimatu, bo skickal sie zaraz po powrocie do domu, ale pewnosci oczywiscie nie mam.
akuku wiem ze mialas spadek, ale u mnie byl to juz drugi, poza tym od wczoraj czuje wyraznie bol jak na @, po porannym pomiarze juz wiedzialam dlaczego. Najgorsze jest to, ze ten cykl byl na prawde inny, pod kazdym katem a i tak spisany na straty. Owulacja spoznila sie o jeden dzien, wiec teoretycznie spadek powinien byc jutro, troszke sie zdziwilam ze juz dzis tak poleciala, ale jak @ ma przyjsc niech pojawi sie jak najszybciej. PMS nawet w tym miesiacu znikome, tak spokojna przez @ juz dawno nie bylam, dzis tylko od rana w nerwach i placzu ale to przez to cholerne, kolejne poczucie porazki :-(
Chyba najgorsze jest myslenie. Zastanawiam sie co zrobic w tym kolejnym cyklu zeby na prawde bylo inaczej. Nie chce zrezygnowac z pomiaru temp. bo ten cykl bede z ziolkami O.Sroki i z czystej ciekawosci chcialabym zobaczyc czy a jesli tak, to w jaki sposob na mnie zadzialaja, ale musze pomyslec co innego moge zrobic zeby odpoczac psychicznie. Nie robic testow owu ? Odstawic wszystkie leki, witaminy na miesiac ?
Nie wiem, bo i to moze sie okazac zawodne taka prawda. Ale wiem tez, ze trzeba probowac.