reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki luty 2013

o kurcze, w nocy wstał? Jestem pod wrażeniem :-) mój M to w nocy sam z siebie by nie wstał ;-) ale np jak go w nocy poproszę żeby mi przyniósł szklankę wody albo zamknął okno to to zrobi :-) i mówi wtedy że przygotowuje się do wstawania w nocy jakie go czeka przy moich ciążowych zachciankach :-D bo się nasłuchał od męża mojej kuzynki jakie ona miała nocne zachcianki i się przeraził :p

reklama
No i wlasnie mnie wnerwil na maxa...mielismy spedzic czas razem to zaprosil swojego kolege z dziewczyna, bo tamten zapewne chce się napic :angry: Nosz szlak mnie trafi !! Cholera i pyta się mnie o co mi chodzi !! o nic mi nie chodzi skad, wszystko jest cudownie po prostu..

I to jest najgorsze z facetami- że nigdy nie wiedzą o co chodzi, zwłaszcza jak oni zrobią coś co nas wnerwia... No to niestety czeka Cię wieczór w czwórkę... ale powiedz Ł że będzie musiał Ci to bardzo mocno wynagrodzić :-)

Na razie się do Niego nie odzywam :p
Jak wytlumaczyc facetowi,ze mowiac - Chcialabym wyjść gdzies z Toba nie mam na myśli Ciebie i Twoich znajomych ?
Tak jest zawsze, ja mu mowie, ze fajnie byłoby gdzies isc a on mi na to, ze możemy isc do tych i do tych. Tyle ze mnie chodzi o wyjście RAZEM WE DWOJE ....:-(
Sobota to jedyny dzień kiedy możemy względnie odpocząć i pobyc razem, a dziś jeszcze nie ma Oli bo jest u mojej Babci, wraca jutro i moglibyśmy spedzic fajny wieczor a tak to spedze wieczor na wkurw***** się, bo zapowiada się ze szybko nie pojda :nerd: Boze, jak ja czasem nie znosze facetow.
Jeszcze znowu mam takie dziwne klucia w dole podbrzusza, nawet nie podbrzusza..mam wrazenie ze tam w srodku ktoś wsadzil mi szpilke i kluje mnie od jakiegoś czasu. W zeszłym cyklu było to samo.
Jak jutro tempka będzie wyzsza od dzisiejszej to możemy smialo potwierdzić owu czwartkowa. Hmmm...czyli termin @ tez powinnam przesunąć o te dwa dni teoretycznie. Ale może na razie nie będę nic ruszac.

No właśnie to jest to, że do faceta trzeba wszystko mówić dosłownie, ja już nauczyłam się na swoich błędach, że jak kobieta nie powie wprost, to nie ma bata żeby facet zrozumiał :-) ale druga sprawa, że my kobiety to z natury lubimy nie mówić czegoś tylko chciałybyśmy żeby nasz wspaniały mężczyzna zrozumiał dokładnie o co nam chodzi... Ale tak się nie da :-) przynajmniej ja nie trafiłam nigdy na takiego faceta (no i już nie trafię bo nie zamierzam mężusia zmieniać :-D), który wszystkie aluzje i niedomówienia rozumiał tak jak ja chciałabym żeby zrozumiał :-) następnym razem powiedz Ł. że chcesz pobyć we dwoje, że chodzi Ci o wspólne wyjście ale tylko z Nim na przykład. I Ty będziesz zadowolona, i on będzie wiedział dokładnie co masz na myśli :-)
Nie wiem co mogą oznaczać te kłucia... Ale w sumie też coś takiego mam od czasu do czasu i nie jest to związane z owu, bo jak widać u mnie owu nie ma... Myślę, że to nic groźnego nie oznacza, bo na pewno podczas badania gin zauważyłby coś niepokojącego. Może taka nasza natura?
Co do terminu @ to ja bym na Twoim miejscu na razie nie zmieniała nic - nie wiemy ile u Ciebie trwa faza lutealna, może 12 dni ale może np. 16 :-) także myślę, że w tym cyklu trzeba po prostu poczekać na @ (która mam nadzieję się nie pojawi :-D) i wtedy będziemy wszystko wiedzieć :-)
A ja dziś sama w domu siedzę bo M. w pracy jest do późna :-( i w sumie na dodatek kiepsko się czuję :-( brzuch mnie boli i na dodatek wdało mi się jakieś zapalenie spojówki chyba bo oko to mam takie, że lepiej nie mówić... Także niedługo chyba zostanie mi położyć się do łóżka i odpocząć :-)

Nuska no juz sievtak nie zlosc. Dla rlfaceta wspolne spedzanie czasu to czas ze znajomymi...a we dwoje to nigdzie indziej jak w lozku... Hehehe
Moj m np. Jak mowie zeby pojsc do kina to on nie chce koich filmow ogladac typu komedii romantycznych...a ja tez nie bede sie zmuszac.
Wiec basen nam zostaje. Ale zadko gdzies sami chodzimy.
Dzis poszlismy do znajomego sami bez dzieci. Ale ja teraz spedzam znim bardziej czas niz w domu . Bo w domu jest mama sa dzieci.
Nie zlosc sie tylko nastepmym razem powiedz kochanie chcialabym spedzic z Toba wspolny wieczor we dwoje sami...przygotuj jakas kolacje czy gdzies wyjdzcie.

No ja ciekawa jestem czy jutro bede miec skok tempki skoro dzis byl spadek hm.

Dobra mykam . Vhlopaki drzwiczki w lodowce zmieniaja a ja sobie pisze a co.

Cześć dziewczyny!

sorki,z ze sie wcinam, ale mam pytanie do PatuskI. Powiedz mi prosze w ktorym dc bierzesz CLO? I jakie dawki? A jak to sie ma do owulacji? Występuje tak jak wcześniej, czy przychodzi wczesńiej? Bo ja zaczynam w tym cyklu od 2-6 dc , tak zalecił lekarz, a nie wiem, czego sie spodziewać. Zazwyczaj owu była 14- 16 dc, a teraz może być szybciej? Pls odpowiedz:)) dzięki:))

natka no wlasnie :D dobrze powiedzialas. Ale nie było tak zle, może dlatego ze "ta dwojke" znam i lubie, bo sa i tacy których nie trawie, ale to jak wszędzie chyba :sorry:Bierzesz cos na to zapalenie spojówki ? Zebys tego przypadkiem sama sobie nie zostawila. Ile to trwa już ? Bo jesli to doiero pierwsze objawy, możesz na teraz ratować się kroplami do oczu dostępnymi bez recepty (ze świetlika, Afrin, Okulosan, Visine - sztuczne łzy ). Na pewno zlagodza bol i jeśli to nie powazniejsza infekcja powinny zlikwodowac. Ale jeśli to trwa już dluzej niż 3-4 dni idz Kochana do okulisty bo nie ma na co czekac.
A mi dziś tempka w dol :baffled: Nosz kurde.po tym co pisala michalinka wiem już ze ta dzisiejsza powinna być wyzsza od najwyższej z 6 poprzedajacym wzrost. Ewentualnie zostaje jeszcze jutrzejsza.Pomieszanie z poplataniem powiem Ci :-(Chyba ze to tak tez może być ?
Alez jestem upierdliwa z tymi tempkami wiem :laugh2:

Akuku czasem mowie mu,ze fajnie byłoby spedzic czas razem, a nie razem z kims. Mamy tak mało możliwości spędzania czasu we dwoje, a jak już jest to Ł. sprasza gości :eek:Boshhe faceci..

Pogoda się skickala. Lalo w nocy, a teraz chłodno się bardzo zrobilo.

Hej
Mam szanse sie wyspac to budze sie o 8 heh. A teraz bym sie polozyla hahaha:p

Nuska no zobaczymy jaka tempka bedzie jutro u Ciebie ale puki co albo owu jeszcze nie bylo, albo u Ciebie tak to wyglada. Wlasnie najcierzej stwierdzic owu jak tempka tak lata w gore i dol.
Ja dzis mam zaburzona tempke bo o 1 do domu wrocilismy i zmierzylam jak zwykle o 5.20 a pozniej o 8.20 po 7 godzinach snu i mysle ze ta druga jest bardziej prawidlowa...ale nie wazne.
M teraz codziennie mi przypomina o starankach i doklada ze mam mu corke urodzic :p co jak co ale na to wplywu nie mam hahaha.
Ale mnie glowa dzis boli :/:/:/ deszcz pada.
Pewnie dzieci beda chcialy na basen a ja mialam w planach dokonczyc sprzatanie i zabrac sie za nieszczesne dokumenty.
Chce oczyscic wszystko z 7 lat, zobaczyc co musze trzymac czego nie... Poukladac rocznikowo i datami.

Milej niedzieli.

reklama
Nuuuśka dobrze, że wczoraj nie było źle :-) cieszę się :-)
U mnie problemy z tym okiem zaczęły się wczoraj rano, ale niestety nie przeszło mi jeszcze :-( będę chyba naprawdę musiała lecieć szukać apteki, która ma dyżur dziś.
Co do temperatury to jeżeli trzecia nie spełnia warunku to owu potwierdza czwarta wyższa. Jeśli zdarzyłoby się, że i ona nie będzie wyższa znaczyłobt to, że to jednak jeszcze nie owu. ale druga sprawa, że może ta dzisiejsza jest w jakiś sposób zaburzona- mniej snu, alkohol? W końcu wczoraj mieliście gości, więc może to to? W każdym razie czekamy teraz na jutrzejszą temp :-)
Akuku no to czek Cię dziś trochę roboty :-) miłej niedzieli :-) :*

Do góry