reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
My oczywiście też nie lecimy do polski.. ale może kiedyś..

Megan, daj znać co dziś u Ciebie z tą tempka. Podeślę Ci jutro na PW linki do termometrów i powiesz mi który lepszy bo ten mój taki zdziadziały, że nie widzę ostatniej kreseczki i tylko się muszę domyślać jaka tempka.. jak mi przyjdzie domyslić się, czy to 36,6 czy 36,8 to oszaleje :D
U mnie cykl koszmarny, już wiem że dupowaty i nic z niego nie będzie :D
Ale spokojnie daje sobie czas, i liczę, że na następny nie będzie cyrków między nami i kupię żelik :D

czesc wpadlam sie przywitac!
humor mi sie troche poprawil...
wiekszosc dziewczyn widze ze zostaje w uk,..
jakos damy rade!!
pozdr.

LILITH, no właśnie nie zapeszaj! U mnie też miał być stracony, a wczoraj prawdopodobnie miałam ten spadek implantacyjny ;)
Dziś powrót na 36,7 :) Cieszłam sie prawie jak z pozytywnego testu, ale ze mnie 'gupia' baba!!! Połowa za mną, teraz jest 40% na zaciążenie, bo podobno tylko 40% jajeczek się zagnieżdza. Pozostało tylko czekanie do niedzieli.

no to faktycznie sporo z nas zostaje w uk :) w kupie razniej...
my w tym roku postanowilismy zrobic sobie ciche romantyczne swieta, czyli bez gory jedzenia jak co roku :) tylko choineczka, przytulny wystroj wnetrza wino dobra kolacja i my... (kolacja z wiglilijnych potraw ale mimi )

Megan, ja w końcu zamówiłam ten termometr o którym Ci pisałam :)
Trzymam mocno kciuki, by tempka się utrzymała teraz w górze jak należy, mam nadzieję, że się nam teścikiem pochwalisz :D
Musze wam powiedzieć, że żałuję, że tego żelu nie zamówiłam.. ten piękny "śluz" jak trwa dwa dni tak się skończył i teraz sama woda.. masakra.. a tu już szyja pięknie i bóle na owulke :D No trudno, na następny cykl nie odpuszczę, bez względu na okoliczności, bo lepiej go mieć i nie używać niż jęczeć, że się nie ma.
Zastanawia mnie tylko, czy można go kupić gdziekolwiek indziej poza netem.. dziwne, aby w sklepach nie było..

Kamilaedi, my tak spędzaliśmy święta w zeszłym roku.. wspaniale je wspominam, mimo iż samemu i daleko od domu, nie musi oznaczać, że będzie źle :)

reklama
LILITH o jakim żelu piszesz???

MEGAN dlaczego dajesz sobie tylko te 40%???

KAMILAEDI super plan macie na te swieta,my mamy podobny,czyli
bez szalenstw!

Do góry