reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

o rany nie dość że teściowa to jeszcze szwagrowie dokazują !!! No to póki się nie przeprowadzicie to jesteście w gorszej sytuacji niż my !!!
Ja mieszkam u teściów i póki co tak zostanie nie ma kasy na budowanie nowego domu zwłąszcza że dom jest męża. ale mam jak w bloku oni na dole my na górze ale nawet klatki schodowej wspólnej nie mamy :-). Jedyne co mamy wspólne to właśnie podwórko a tak to dwa osobne wejścia do domu z dwóch różnych stron więc ani się nie mijamy jak chcemy nawet się nie widujemy zimie to praktycznie w ogóle bo teściowa jak chce do mnie przyjść to musi przez podwórko przejść więc i ubrać się normalnie buty, kurtkę więc układ jest super :rofl2:

reklama
waiting to zyc nie umierac:tak:dwa osobne wejscia-REWELKA;-)tak trzymaj:-D
mitaka-ja w zeszlym roku mialam posadzone przypołudniki-tez fajne ale zeby miec ladnie trzeba kombinowac:tak:
neta- co u ciebie?
ja dzis byłam na zakupach i za 900dag fileta zapłąciłam1,61zl:szok::-):szok::-)kto sie myli-ten traci :cool:a etykiecie bylo napisane PORCJA ROSOLOWA:laugh2:takie zakupy to moge robic:-)

Nom przekichane mam, ale za pare latek spadam :) Zdaje sobie też sprawę, że jak bym teraz była w ciąży to nasze dzieci ok bawiłyby się razem, ale byłoby też zajepyste porównywanie, więc sama nie wiem, może i dobrze, ze póki co to się tak odwleka ;)
Może faktycznie powinnam się zdecydować gdzieś za dwa lata dopiero kiedy będzie bliżej przeprowadzki bo juz sobie wyobrażam wpierdzielanie teściowej do wszystkiego co robie z dzieckiem i że szwagierka to robi tak a to jej drugie

Demsik interes zycia zrobiłas normalnie :-)
Neta no własnie, gdzie Cie wcielo?

Jestem jestem. nie mam humoru zupelnie. Dzis rozmawialam z kolezanka.ma 1,5 roczne dziecko,miesiac temu wrocila do pracy bo byla na wychowawczym, wczesniej nie mogla wrocic bo maly nie chcial zostac z zadna opiekunka. i mowi, ze okres jej sie spoznia tydzien, ale niemozliwe, zeby byla wvciszy bo wspolzyli tylko raz i to byl stosunek przerywany.mowie jej zeby test zrobila, bo jak nie ciaza to moze cos jej sie rozregulowalo. po kilku godzinach dzwoni, ze dwie kreski i co ona teraz zrobi... to moja kolezanka i lubie ja, wiec staralam sie podniesc ja na duchu, mimo ze ciezko mi bardzo. jednak stosujac stosunek przerywany czlowiek powinien sie liczyc, ze z tego moze byc ciaza. ja tu staje na uszach zeby zaisc w ciaze a dokola kazdy zachodzi ot tak, wcale nie chcac. to juz kolejna znajoma od ktorej slysze " nie wiem jak to sie stalo". no przeciez nie bocian podrzucil.

Ostatnia edycja:
Masakraaaa ja przez 5,5 roku miałam stosunek przerywany i nic no aleee jak teraz przez pół roku normalnego dalej nic to co się dziwić :/ Zazdroszczę takim ludziom :(
Ja oglądam sobie film "życie przed życiem" i rycze, że może nigdy nie będę taka szczęśliwa jak ta para...ehhh. co za dzień, niech się kończy!

Mitaka ja tez zazdroszcze. powiedzialam jej, ze ja teraz zaluje, ze mi sie nic takiego nie przytrafilo. co prawda nigdy stosunku przerywanego nie stosowalismy, ale bywaly okresy gdy nie bralam tabletek i nie stosowalismy zabezpieczenia i nic :( w dodatku dzis 14 dc i znow mam plamienie. w ostatnich cyklach czasem mi sie zdarza w polowie... test owu negatywny dzis. moze za kilka dni bedzie pozytywny. no smutno mi bardzo, poplakalam troche.

neta- siostro moja strasznie mi przykro, przytulam cie:tak::tak::tak:jesli was to pocieszy ja od urodzenia syna tzn 7 wrzesnia minie 3,5 roku nie stosuje zadnych zabezpieczen, zawsze kochamy sie do konca i nie zaszlam w ciaze i to jest normalne???
mitaka-czy mieszkacie razem czy nie to porowmnywanie zawsze bedzie- wiem na swoim przykladzie:-)
glowa do gory kochane:tak:;-):tak:;-):tak:;-)

Demsik porycze porycze a jutro trzeba sie podniesc i dzialac dalej. ja naprawde lubie ta dziewczyne i zycze jej jak najlepiej, po prostu mi ciezko.
Waiting a co u Ciebie?
Szyszunia?
Lady dawno nie dawalas znac.
Koriander?

reklama
Do góry