reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Demsik trzymaj się, Ty Neta zresztą też macie Mikiego, Matiego - Wasze małe "sensy życia" wiem że to nie wystarcza, że jest pragnienie posiadania drugiego potomka, ale naprawdę dziewczyny dziękujcie za to co macie i cieszcie się z tego! A my z Waiting póki co będziemy się cieszyć Waiting- psiakiem-niemowlakiem, a ja nie wiem - storczykami - bo mi nowe pędy puszczają w końcu :p bo nie można się cały czas zamartwiać przecież! (napisała ta co wczoraj ryczała, bo zamykajac okno ujrzała noworodkowe ciuchy suszące się na sznurkach :/ a dzisiaj z wejścia po pracy- usłyszała od tesciowej"pojechali do lekarza- często jeżdzą ale to już tuż tuż :/ i cały dzień nie myślenia ch*** strzelił. Ja wiedziałam, ze bedzie ciezko, ale że aż tak....) No nic, cieszmy się szkoda życia! I dla nas musi przyjść ten dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
W koncu jest @!!!! kochane zmiencie mnie na liscie na termin 16 listopad :)
pierwszy raz od dawna cieszy mnie @ bo wiedzialam, ze ciazy nie ma tylko sie denerwowalam, ze cos nie tak. moze faktycznie ta owu sie przesunela na 30dc...
a co u Was?

Ja elasnie robie grzybki w occie a potem kapiel i do wyrka bo maly dzis zrobil pobudke o 4 rano...niestety i ledwo patrze na oczy
Netka dibrze ze wkoncu przylazla bo bedxiesz juz niedlugo mogla sie.znowu starac:)
Szyszka twoj suwak coraz blizej konca:)
Mitaka przytulam mocno

Cześć Dziewczyny,
chciałam się przywitać, właśnie postanowiłam dołączyć do grona "styczniowych".. Szybko się przedstawię..30 lat, decyzja o początku starań grudzień - do dzieła wzięliśmy się od stycznia:) Oczywiście pełni zapału myśleliśmy, że TO taaakie łatwe.. a jednak.. właśnie minął 11 cykl starań.. a żeby nie było aż tak kolorowo..mam endometriozę, w listopadzie 2012 usunęli mi torbiel z jajnika (na szczęście jajnik ocalał:), ale jeden z lekarzy powiedział, że o ile zazwyczaj daje się parom rok na starania, o tyle przy endo 6 mcy://// od marca (czyli juz 9 cykli) mierzę temp:/ nawet ostatnio byłam na monitoringu cyklu... no i co?wczoraj @:/ przyznam, że już zaczynam świrować, dołować itp... więc... dołączyłam do Was, żeby jakoś zabijać ten czas..myślenie..

pozdrawiam:)

Witaj Iwu, zdziwiłam się widząc nowego nicka tutaj, bo już tak wiele wątków nowych powstało, że raczej nikt od wieeelu miesięcy nie dołączał do nas :szok: Widzę, że już też sporo się staracie. Z endometriozą na pewno jest trudniej ale nam tu wszystkim, które się na wątku ostały, jakoś ciężko idzie to rozmnażanie :eek: Ja też wczoraj dostałam @, więc równo cykl zaczęłyśmy :tak:

Dziś byliśmy na obchodach Dnia Walki z Ubóstwem, trochę zimno było. Jutro jadę na konkurs artystyczny z naszymi podopiecznymi.

Dzięki Neta81:)
miło, że razem idziemy, zawsze to lżej na sercu, jak ktoś wie, co się czuje...jak kolejne dni mijają..:)
udanego wyjazdu z podopiecznymi, no i powodzenia Dziewczyny!

reklama
Witaj Iwu!

Pogoda słoneczna więc posprzątałam autko, mąż mnie ciągnikiem po polu kajtnął - nie polecam myślałam, że zlecę :p

A teraz stwierdzam, że nie będę już chyba na facebooka zagladać.... ok niech ludzie wrzucają zdjęcia dzieci w końcu nie rzadko to jedyne czym mogą się pochwalić, no ale nie po 10 na dzień i każdego dnia tygodnia, te biedne dzieci też potrzebują trochę prywatności-niech sobie same umieszczają swoje zdjęcia jak już będą chciały, ale hitem dla mnie jest opisywanie każdego miesiąca ciąży w kolejnych postach-przecież są takie fora jak to od tego no i zdjęcia usg yhhhh. Ot takie moje sobotnie stwierdzenie. A i nie napisałam tak dlatego, że mi nie wychodzi zaciążenie tylko po prostu tak uważam i uważałam nawet przed podjęciem decyzji o dziecku. No to tyle. Dziękuję za uwagę :p

Dziewczynka jak tam Twoje kroki ku szczęściu? Bo pisałaś jakiś czas temu, że coś działacie.
Jak tam reszta?

Do góry